Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
  • A birsalma az ősz egyik szupergyümölcse
    2021. október 15
    492
    Az őszi időszak fontos gyümölcse a birsalma, amely kiemelt szerepet játszott a népgyógyászatban is, hiszen számtalan jótékony hatással bír. Segíti az emésztést, antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert.
  • Teff avagy egy gluténmentes szupergabona
    2019. május 28
    2737
    A teff egy Etiópiából származó, gluténmentes gabona, amelyet évezredek óta termesztenek és fogyasztanak. Kedvező tápanyag összetétele miatt érdemes kipróbálni. Magasabb tápanyagtartalommal rendelkezik, mint más gabonaféle.
  • A legfontosabbak a glikémiás indexről
    2019. január 14
    2220
    A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer vércukorszintet emelő hatása %-os arányban hogyan viszonyul a cukorhoz. Az ételeket glikémiás indexük alapján három nagy csoportba sorolhatjuk.
  • Szupergyümölcsünk a szőlő
    2018. augusztus 28
    2618
    Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
  • Mindent a csíráztatásról
    2017. szeptember 30
    5425
    Rengeteg mag van, amit csíráztathatunk, és nem is ördöngősség az egész. A csíráztatáshoz nem kell idő, nem kell külön hely, nem kell sok pénz, nem kell szakértelem, egyszóval semmi kifogás nem található arra, hogy ne próbálkozzunk meg vele. Nem kell hozzá idő: napi 2 szeri átöblítés, ami max. 5 perc.
  • Miért válassz teljes kiőrlésűt?
    2017. július 21
    2238
    A gabonafélék az emberiség legalapvetőbb élelmiszerforrásai. Ezek közül a teljes kiőrlésű gabonafélék számos pozitív élettani hatásuk révén segítik szervezetünk működését, egészségünk megőrzését.
  • Vegetáriánusok kaviárja
    2017. május 15
    2238
    A fekete beluga lencse nevét a legjobb minőségű fekete kaviárról kapta. Proteinben, rostokban és ásványi anyagokban gazdag, főként a vas- és a magnéziumtartalma magas. Egy kevés B-vitamint is tartalmaz. Jelentős antioxidáns vegyületekben.
Hírlevél