Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
 • A birsalma az ősz egyik szupergyümölcse
  2021. október 15
  492
  Az őszi időszak fontos gyümölcse a birsalma, amely kiemelt szerepet játszott a népgyógyászatban is, hiszen számtalan jótékony hatással bír. Segíti az emésztést, antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert.
 • Teff avagy egy gluténmentes szupergabona
  2019. május 28
  2737
  A teff egy Etiópiából származó, gluténmentes gabona, amelyet évezredek óta termesztenek és fogyasztanak. Kedvező tápanyag összetétele miatt érdemes kipróbálni. Magasabb tápanyagtartalommal rendelkezik, mint más gabonaféle.
 • A legfontosabbak a glikémiás indexről
  2019. január 14
  2220
  A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer vércukorszintet emelő hatása %-os arányban hogyan viszonyul a cukorhoz. Az ételeket glikémiás indexük alapján három nagy csoportba sorolhatjuk.
 • Szupergyümölcsünk a szőlő
  2018. augusztus 28
  2618
  Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
 • Mindent a csíráztatásról
  2017. szeptember 30
  5425
  Rengeteg mag van, amit csíráztathatunk, és nem is ördöngősség az egész. A csíráztatáshoz nem kell idő, nem kell külön hely, nem kell sok pénz, nem kell szakértelem, egyszóval semmi kifogás nem található arra, hogy ne próbálkozzunk meg vele. Nem kell hozzá idő: napi 2 szeri átöblítés, ami max. 5 perc.
 • Miért válassz teljes kiőrlésűt?
  2017. július 21
  2238
  A gabonafélék az emberiség legalapvetőbb élelmiszerforrásai. Ezek közül a teljes kiőrlésű gabonafélék számos pozitív élettani hatásuk révén segítik szervezetünk működését, egészségünk megőrzését.
 • Vegetáriánusok kaviárja
  2017. május 15
  2238
  A fekete beluga lencse nevét a legjobb minőségű fekete kaviárról kapta. Proteinben, rostokban és ásványi anyagokban gazdag, főként a vas- és a magnéziumtartalma magas. Egy kevés B-vitamint is tartalmaz. Jelentős antioxidáns vegyületekben.
Hírlevél