Az inulin egy természetes cukorpótló, amelyet cukorbetegek is nyugodt szívvel fogyaszthatnak. Édesítőereje nagyobb, mint a répacukoré. Emellett egy prebiotikum, mely sok kedvező hatással is bír a szervezet működésére, főleg a bél- és immunrendszer megfelelő működésében segíthet.
A zselatin régóta használt alapanyag, mely megoldást nyújthat ételeink kocsonyásításához. Előállítása állati csontokből, inakból és bőrből történik. A bőr és a csontok a szervezetünk számára igen fontos fehérjét, a kollagént tartalmazzák.
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Ezen sütik biztosítják az oldal megfelelő működését, megkönnyítik a használatát és semmilyen formában nem azonosítják látogatóinkat és nem gyűjtenek semmiféle információt róluk.
›
Elemzés sütik
Ezen sütik a weboldal használatáról részletes, elemzési célú információszerzést, felhasználói viselkedési adatok gyüjtését és a weboldal módosítását teszik lehetővé attól függően, hogy előzőleg milyen műveletek végzett a weboldalon.