Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Ötletek ajándékozáshoz

 • Karkötő Jade 6-os függővel Karkötő Jade 6-os függővel
  A Jadéból csiszolt 6 mm-es golyókat duplasoros gumira fűztek néhány db 4 mm-es strasszgyűrűvel és egy függőtartó gyűrűvel .
  Ár: 1.525 Ft
 • Yodeyma Kara men férfi parfüm 15ml Yodeyma Kara men férfi parfüm 15ml
  A borókabogyó könnyedsége együtt a rozmaring és a tölgymoha aromás illatjegyével az ellazulás érzését kelti. A Kara Men egy friss parfüm egy érzéki férfinak.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Mia női parfüm 15ml Yodeyma Mia női parfüm 15ml
  A virágos és keleties illatjegyek együttesen a pézsmával aromatizál a Samba Jázminnal kreálva egy intenzív parfümöt és hagy egy érzéki élményt maga után. A Mía az a parfüm ami egy nőies és érzéki nőnek szól.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma For You női parfüm 15ml Yodeyma For You női parfüm 15ml
  A grapefruit, frissessége, az ámbra és a jázmin gyengédsége létrehoz egy ciprusos és édes parfümöt. A For You Gyengéd és finom parfüm egy optimista nőnek.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Gianna női parfüm 15ml Yodeyma Gianna női parfüm 15ml
  Az ártatlanság édes virág illata képviseli a parfüm fejillatát. A fehér virágok tisztasága tökéletes egyensúlyt képez az alapillat fás jegyével, amelyből létrejön ez az emblématikus parfüm. A Gianna, a kifogástalan nők parfümje.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Iris női parfüm 15ml Yodeyma Iris női parfüm 15ml
  A jázmin gazdagsága, a narancsvirág energiája és a fehér ámbra vonzóereje egy rejtélyes kombinációt alkot egy érzéki nőnek. Az Iris egy nagyon energikus parfüm. Egy kifinomult és finom ízlésű nőnek.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Kara női parfüm 15ml Yodeyma Kara női parfüm 15ml
  A zöld és vizi illatjegyekből ez a parfüm érzékiséget nyer. Az alma érzékenysége a bambusz kombinációval, lágy frissességet ad a fás illatjegynek. A Kara egy ösztönző parfüm. Egy vidám és életrevaló nőnek.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Seducción női parfüm 15ml Yodeyma Seducción női parfüm 15ml
  Az illatjegyek harmonikus keveréke adja ezt a lágy parfümöt. A púderes illatjegyek egy álomképet hívnak életre. A Seducción egy édes és elbűvölő parfüm. Egy különleges és érzékeny nőnek.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Sophisticate női parfüm 15ml Yodeyma Sophisticate női parfüm 15ml
  A tündöklő és vibráló kezdeti illat a jázminnal és a vetiverrel keveredve egy luxust idéző és időtlen parfümöt alkot. Egy szenvedélyes és erős nőnek.
  Ár: 1.890 Ft
 • Yodeyma Temis női parfüm 15ml Yodeyma Temis női parfüm 15ml
  A vanília kiemelkedő illata karizmatikussá és ellenállhatatlanná teszi a parfümöt. A Temis, a titokzatos és kihívó nők parfüme.
  Ár: 1.890 Ft
 • Bio Fresh Parfüm rózsás 50ml Bio Fresh Parfüm rózsás 50ml
  Női eleganciát és kifinomultságot hangsulyozza ez a fejedelmi kompozíció, amelynek "lelke" a virágok királynőjének, a Bolgár olajrózsának (Rosa Damascena) előkelő lelket simogató illata.
  Ár: 3.520 Ft
 • Exclusive Illatos teamécses For Men 6db Exclusive Illatos teamécses For Men 6db
  Parfüm illatú teamécses férfiaknak.
  Ár: 390 Ft
Hírlevél