Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
  • A birsalma az ősz egyik szupergyümölcse
    2021. október 15
    2268
    Az őszi időszak fontos gyümölcse a birsalma, amely kiemelt szerepet játszott a népgyógyászatban is, hiszen számtalan jótékony hatással bír. Segíti az emésztést, antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert.
  • Szupergyümölcsünk a szőlő
    2018. augusztus 28
    4450
    Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
  • Camu Camu az amazonasi szupergyümölcs
    2018. augusztus 08
    6344
    Hatvanszor több C-vitamin van benne, mint a narancsban. Sok benne az A-vitamin, a niacin, a riboflavin, a vas, a kálium és a foszfor. Tulajdonképpen olyan, mint egy természetes multivitamin. És még további kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A sokoldalú homoktövis
    2017. november 25
    3981
    A homoktövis védi és erősíti az immunrendszert, növeli szervezetünk védekezőképességének hatékonyságát, késlelteti az öregedési folyamatokat. Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő - javítja az általános egészségi állapotot.
  • A csodálatos csipkebogyó
    2017. október 17
    6106
    A vadrózsa áltermését szinte mindannyian ismerjük: nyersen kimagozva vagy szárítva teaként is fogyasztjuk. Egyik legjelentősebb C-vitamin-forrásunk, hiszen négy evőkanál szárított csipkebogyó körülbelül 300 milligrammnyit tartalmaz az értékes vitaminból.
  • Vegetáriánusok kaviárja
    2017. május 15
    3761
    A fekete beluga lencse nevét a legjobb minőségű fekete kaviárról kapta. Proteinben, rostokban és ásványi anyagokban gazdag, főként a vas- és a magnéziumtartalma magas. Egy kevés B-vitamint is tartalmaz. Jelentős antioxidáns vegyületekben.
Hírlevél