Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
 • Természetes étvágycsökkentők
  2019. szeptember 06
  2051
  A rostok segítenek a telítettség, jóllakottság érzését kiváltani. Három rosttartalmú élelmiszer tulajdonságaiknak köszönhetően azonban különösen kiemelkedik.
 • Teff avagy egy gluténmentes szupergabona
  2019. május 28
  1905
  A teff egy Etiópiából származó, gluténmentes gabona, amelyet évezredek óta termesztenek és fogyasztanak. Kedvező tápanyag összetétele miatt érdemes kipróbálni. Magasabb tápanyagtartalommal rendelkezik, mint más gabonaféle.
 • A nyirokrendszer tisztítása
  2019. április 11
  5873
  Tisztítókúrát elsősorban tavasszal szoktunk végezni, amikor szervezetünk mechanizmusai alapjában véve a megújulásra és tisztulásra vannak programozva. A nyirokrendszer tisztítására több lehetőség is a rendelkezésünkre áll, így például nyirokmasszázs, testtekercselés, szauna, rendszeres testmozgás, de megfelelő táplálkozással és gyógynövényekkel is elősegíthetjük.
 • A legfontosabbak a glikémiás indexről
  2019. január 14
  1609
  A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer vércukorszintet emelő hatása %-os arányban hogyan viszonyul a cukorhoz. Az ételeket glikémiás indexük alapján három nagy csoportba sorolhatjuk.
 • Karácsonyi illóolajok és testi-lelki hatásaik
  2018. december 12
  1865
  Ha otthonunkat és munkahelyünket is szeretnénk ráhangolni a Karácsony hangulatára, a különféle kis díszítők mellett ne felejtkezzünk el az ilyenkor jellegzetes, különlegesen finom illatú illóolajokról sem. Az illóolajoknak köszönhetően kellemes légkört tudunk biztosítani.
 • Kristálygyógyászat
  2018. november 10
  2334
  A kristálygyógyászat szerint minden kő, -hasonlóan a növényekhez,- különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk.
Hírlevél