Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
  • Természetes étvágycsökkentők
    2019. szeptember 06
    2410
    A rostok segítenek a telítettség, jóllakottság érzését kiváltani. Három rosttartalmú élelmiszer tulajdonságaiknak köszönhetően azonban különösen kiemelkedik.
  • Teff avagy egy gluténmentes szupergabona
    2019. május 28
    2145
    A teff egy Etiópiából származó, gluténmentes gabona, amelyet évezredek óta termesztenek és fogyasztanak. Kedvező tápanyag összetétele miatt érdemes kipróbálni. Magasabb tápanyagtartalommal rendelkezik, mint más gabonaféle.
  • A nyirokrendszer tisztítása
    2019. április 11
    6878
    Tisztítókúrát elsősorban tavasszal szoktunk végezni, amikor szervezetünk mechanizmusai alapjában véve a megújulásra és tisztulásra vannak programozva. A nyirokrendszer tisztítására több lehetőség is a rendelkezésünkre áll, így például nyirokmasszázs, testtekercselés, szauna, rendszeres testmozgás, de megfelelő táplálkozással és gyógynövényekkel is elősegíthetjük.
  • A legfontosabbak a glikémiás indexről
    2019. január 14
    1791
    A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer vércukorszintet emelő hatása %-os arányban hogyan viszonyul a cukorhoz. Az ételeket glikémiás indexük alapján három nagy csoportba sorolhatjuk.
  • Karácsonyi illóolajok és testi-lelki hatásaik
    2018. december 12
    2018
    Ha otthonunkat és munkahelyünket is szeretnénk ráhangolni a Karácsony hangulatára, a különféle kis díszítők mellett ne felejtkezzünk el az ilyenkor jellegzetes, különlegesen finom illatú illóolajokról sem. Az illóolajoknak köszönhetően kellemes légkört tudunk biztosítani.
  • Kristálygyógyászat
    2018. november 10
    2633
    A kristálygyógyászat szerint minden kő, -hasonlóan a növényekhez,- különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk.
Hírlevél