Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
Rólunk

BIO WEBÁRUHÁZ, AZ EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG JEGYÉBEN


 

bio webáruház a szépség jegyébenCégünket 2005-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy szolgáltatásainkkal támogassuk az embereket egészségük fejlesztésében. Ennek az egyik tere az Egészség és Szépség biowebáruházunk, ahol a reformélelmiszerektől, a paleolit-, gluténmentes-, diabetikus termékeken, gyógyteákon, biokozmetikumokon, biotisztítószereken  át a legkülönfélébb étrend-kiegészítőkig  igyekszünk minél többfélét kínálni. Valljuk a holisztikus szemléletet, honlapunkat is ilyen szempontok szerint igyekeztünk elkészíteni.


Szereplünk a Közösségi Médiában is, ahol a legfrissebb híreket, újdonságokat, az egészséggel, az egészséges táplálkozással és szépségápolással kapcsolatos információkat osztunk meg látógatóink között.


Cégünk egészségnapokon, rendezvényeken, kóstolókon is folyamatosan jelen van, hogy ilyen formán is népszerűsítsük és közelebbről megismertessük az ajánlott készítményeket és élelmiszereket.

 

bio webáruház egészségFilozófiánk szerint nem csak testünkre, környezetünk védelmére is legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk.
Ezért az elmúlt években számtalan lépést tettünk. pl. világítás technikánkban energiatakarékos technológiára tértünk át, újrahasznosítjuk a csomagolóanyagokat, közreműködünk beszállító partnereink ilyen irányú kezdeményezéseiben.

 

Támogatjuk a méltányos (fair trade) kereskedelm irányelveit. Igyekszünk minél több hazai beszállítóval felvenni a kapcsolatot, hogy amiből csak lehet a hazait részesítsük előnyben.

 

Cégünk szemléletét megismerve, most kérem tekintse meg weboldalunk többezer különböző termékből álló kínálatát.

Reméljük honlapunk, termékeink és információink elnyerik tetszését!Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánunk!


   Hírlevél