Összetevők: élelmi rost (cellulóz), útifűmaghéj, sűrírtőanyagok: konjac liszt, pektin, szentjánoskenyér-liszt, taragumi.
Nem tartalmaz:
szénhidrátot
cukrot
glutént
gabonaszármazékot
allergéneket
szóját
keményítőt
tejterméket - tejszármazékot
Rost sütőmix alappiskóta:
Hozzávalók:
85g Rost sütőmix, 5 tojás, 40ml olaj, 150ml víz, 150g eritrit vagy ennek megfelelő ízlés szerinti édesítő, csipet só, sütőpor, vanília
Elkészítés: A tojások sárgáját összekeverjük a vaníliával, és fele mennyiségű édesítővel, az olajjal és vízzel. A tojások fehérjéből kemény habot készítünk a maradék édesítővel és csipet sóval. A rostkeveréket elkeverjük a sütőporral. A tojások sárgájába beleöntjük a rostot és a fele tojáshabot, csomómentesre keverjük, a végén hozzáadjuk a maradék habot, és óvatosan elegyítjük. Tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük!
Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: | 753 kJ / 180 kcal |
Zsír: | <0,740g |
-melyből telített zsírsavak: | <0,10g |
Szénhidrát: | 0g |
-melyből cukor: | 0g |
Élelmi rost: | 85g |
Fehérje: | 1g |
Só: | 0,05g |