Hírlevél
Biorganik bio Kukoricakeményítő 250g
Biorganik Bio tápiókakeményítő 250g
Bulkshop Inulin 250g
Byodo bio pudingpor csokis 46g
Byodo bio vaníliás puding 36g
Capriovus Tojásfehérje por 150g
Éden Agar-Agar 100g
Kaldeneker Pektin természetes lekvárzselésítő 60g
Love Diet Étkezési szódabikarbóna 1kg
Mester Guarmagliszt (guargumi) 200g
N&Z Étkezési Zselatin 500g Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését. Átlagos, kb. 500-700 grammos kenyér esetén egy evőkanál édes tejsavóport célszerű a lisztkeverékbe tenni.
Egy tetézett evőkanál tejsavóport vízzel tetszés szerinti koncentrációban elkeverve. Legfeljebb napi kétszeri fogyasztása ajánlott.
A tej cukortartalmának mintegy háromnegyed része a tejsavóporban található, ezért az egyéni ízlés szerinti italkeveréket nagyobb hígítástól a töményebb keverék irányába haladva célszerű kikísérletezni, a nagyfokú édességet figyelembe véve.
Tejcukor érzékenyek nem fogyaszthatják!