Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Izom, ízületi problémák

Arkánum Sport Balzsam 100ml
egységár: 49500 Ft/l
Forgalmazó
Natur Arkánum Kft.
Arkánum Sport Balzsam 100ml
Leírás

A termék magyar feltalálók kutatása alapján jött létre, és Magyarországon is gyártják. A Balzsam természetes összetevői: az illóolajok. Ezen illóolajok mindegyike, irodalmi adatok alapján, egyenként is alkalmas különféle mozgásszervi problémák kezelésére. Az illóolajokat úgy válogatták, hogy hatásuk kiegészítse egymást, ezáltal egy speciálisan komplex megoldást nyújtson.

Használata:
Hosszan tartó probléma esetén: éjszaka lefekvés előtt az adott területet bekenni és mindaddig masszírozni, míg a krém teljesen fel nem szívódik. Ez kb. 1-2 perc.
Nagyobb megerőltetéssel járó mozgások előtt: csökkenthető a kisebb sérülések, húzódások kialakulásának esélye. Hatóanyagai fokozzák az izmok, izületek terhelhetőségét.
Munkavégzés után: csökken az izomláz kialakulásának kockázata. A túlerőltetésből kialakult izomfeszülések, fájdalmak csökkenthetők. Az illóolajok intenzív regenerálódást elősegítő hatásának köszönhetően az izmok gyorsabban megújulnak.

 

Figyelmeztetés: Csak teljesen ép bőrfelület esetén javasolt a használata, mivel magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően akár kisebb hámsérülések esetén is erősen irritálja a sérült bőrfelületet. Nem javasolt a használata hámsérülés, valamint az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön, és 10 éves kor alatt ne használjuk.

Ár: 4.950 Ft
db
Hírlevél