Gabonakávék felhasználási javaslat: elkészítési javaslat: 1 liter hideg vízbe tegyünk 3 púpozott evőkanál cikória kávét. 3-4 percig forralva főzzük fel és 5 perc állás után szűrjük le. Filteres kávéfőzőben is elkészíthetők.
Cikória pótkávé jellemzői: koffeinmentes, értékes antioxidáns, magas vitamin és ásványianyag tartalmú pótkávé.
Fogyaszthatják koffein érzékenyek, terhesek, szoptatóanyukák, szív- és érrendszeri problémával küzdők, magas vérnyomás betegségben szenvedők, hisztamin intoleranciások, akik érzékenyek a kávéra.
Gabonakávék jellemzői: koffeinmentesek, természetes élelmi rost források, a gabonákra jellemző magas ásványi és vitaminanyag tartalommal rendelkező pótkávék
Összetevők: pörkölt cikóriaaszalvány: 40 %, pörkölt rozs 39,7 %, pörkölt árpa 20 %, napraforgó olaj, természetes vanília aroma