Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Haj- és testfestés

Khadi Növényi hajfesték por középszőke 100g
egységár: 58400 Ft/kg
Forgalmazó
Presto Pilot Kft.
Khadi Növényi hajfesték por középszőke 100g
Leírás

Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésben.

BDIH által minősített natúrkozmetikum.

Vegán.

A Khadi hajfestékek használata során 100%-ban természetes anyagokkal színezheti haját, mely nem roncsolja a haj struktúráját.

Káros anyagok tekintetében bevizsgálva, szigorúan ellenőrzött.

A világos színű hajnak semleges, középszőke csillogást ad, sötétebb hajszínnél az eredeti hajszín és a festés összhatása adja a végleges színt. A hajat nem világosítja.

Használat: Keverje a festéket 50 °C vízzel krémes masszává. Kenje fel a festéket tincsenként frissen mosott, törölközőszáraz hajra. Tartsa haját melegen. A hatóidő a haj szerkezetétől és a kívánt színárnyalattól függően 15-60 perc. Minél tovább tartja a festéket a hajon, annál intenzívebb lesz a szín- és ápoló hatás.

Fontos: első használat előtt végezzen próbafestést egy tincsen. Az eredmény a kiinduló hajszíntől, hajszerkezettől és hatóidőtől függ. A doboz tartalma kb. vállig érő haj festéséhez elegendő.

Hozzáadott anyagok, egyéb hőmérséklet, hosszabb hatóidő befolyásolhatják az eredményt. A kívánt eredmény eléréséhez, feltétlenül tartsa be a mellékelt használati utasítást!

Összetevők: Cassia Auriculata Leaf Powder, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powde,  Juglans Nigra Husk Powder, Punica Granatum Rind Powder, Uncaria Gambir Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder, Jatropha Curca Leaf Powder, Quercus Infectoria Gall Extract, Aegle Marmelos Rind Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Cesalpinia Sappan Wood Powder, Cordia Dichotom Leaf Powder

Származási hely: India.

Forgalmazó: Presto Pilot Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Ár: 5.840 Ft
db
Hírlevél