Az őszibarack kellemes, lágy ízét élvezheti gyümölcsszörpünkben az 50% gyümölcstartalomnak köszönhetően. Kiválóan alkalmas szörpök, koktélok készítéséhez.
Őszibarack gyümölcsszörp. 12 liter kész gyümölcsitalhoz, izocukorral és édesítőszerrel, csökkentett energiatartalommal.
ALKOHOLMENTES KOKTÉL:
Egy poharat félig töltünk jéggel, majd ráöntünk ízlés szerint.
1/2-1 teáskanál őszibarack szörpöt. Felengedjük szódával és őszibarack szeletekkel gazdagíthatjuk a koktél ízét.
Összetevők:
Fruktóz-glükóz szirup
Víz
Őszibaracklé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Emulzió (sűrítőanyagok: gumiarábikum, glicerinészter, aroma, színezékek: béta-karotin, lutein, antioxidánsok: aszkorbinsav, alfa-tokoferol)
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
Tápanyagok: 100 ml szörpben 100 ml kész italban
Energia 1315 kJ/ 315 kcal 55 kJ/ 13,1 kcal
Zsír 0 g 0 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát 74 g 3,1 g
-amelyből cukrok 65 g 2,7 g
Fehérje 0,3 g 0,012 g
Só 0,2 g 0,008 g
Rost 0,2 g 0,008 g
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás:
(10-23°C). Száraz, hűvös helyen.