Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Speciális teák

Boszy Barátcserje tea 20 filter 25g
egységár: 25600Ft/kg
Forgalmazó
Gyógyfű Kft.
Boszy Barátcserje tea 20 filter 25g
Leírás

 

A Földközi-tenger vidékén honos, nálunk több helyen díszcserjeként ültetett növény. Termését és levelét használják gyógynövényként. A tea a termést tartalmazza. Bár gyógyászati alkalmazása a régmúltba nyúlik vissza, sikertörténete alig több mint 50 éve kezdődött. Az Európai Gyógyszerkönyvben hivatalos gyógynövény. Ma számos, gyógyszerként regisztrált gyári készítmény és nem gyógyszerszintű termék formájában van forgalomban. A korábban alig ismert barátcserje néhány éve az európai gyógyszerpiacon a tíz legjelentősebb forgalmú növényi szer között szerepel.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

Nőgyógyászati panaszok kezelésében alkalmazzák. A teljedelmes orvosi szakirodalom szerint a menstruációt megelőző és a menopauzával együtt járó kellemetlen tünetek terápiájában egyaránt hatásosnak bizonyult. Humán hatásosságát és relatív ártalmatlanságát számos klinikai vizsgálatban, több hatás bizonyítására irányulva ellenőrizték. A terápiában való alkalmazása biztonságos.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

Ajánlott dózisa 2 csésze/nap, a csomagoláson feltüntetett teakészítési mód alapján elkészítve. 1 db filter 2,5dl vízhez. Három hónapos alkalmazás ajánlott.

 

Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban

Tömeg: 40 g

Forgalmazó: Gyógyfű Gyógynövény Forgalmazó Kft. 2038 Sóskút, Liget u. 4.

 

 

Ár: 640 Ft
db
Hírlevél