Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Fog- és szájápolás

Biyovis Herba Gold Foggél menthol 150ml
egységár: 38633 Ft/l
Forgalmazó
Biyovis Kft.
Biyovis Herba Gold Foggél menthol 150ml
Leírás

Lehetséges, hogy megtalálta azt a foggélt, amire valóban vágynak fogai? A Herba Gold mentholos foggél természetes, igazolt hatású anyagok összessége, mely védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét.

Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől. A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, illetve felerősítik. A foggélben lévő gyógynövény komplex intenzív gyulladáscsökkentő, regeneráló, sebgyógyító, antibakteriális, vérzéscsillapító, a fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú.

A Q10 co-enzim - felerősítve a gyógynövény- komplex  hatását - gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről, rugalmasságának megtartásáról. Mentholos ízesítésű.

- intenzív tisztítás
- hosszantartó friss lehelet

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Hagyományos módon használva naponta legalább kétszer, de ha szükséges, akár több alkalommal a fogakat alaposan megtisztítjuk a foggéllel, majd a szájunkat kiöblítjük.
A fogíny „edzésére” ajánlatos az esti fogmosás után a fogínyt vékonyan a foggéllel bekenni, 5-6 perc után a szájat alaposan kiöblíteni. Ezután alkalmazzuk a Szájvizet.

EGYÉB INFORMÁCIÓK: Fő összetevők: árnika-, kakukkfű-, mirha-, centella asiatica kivonat, Q-10 co-enzim, C-vitamin

Ár: 5.795 Ft
db
Hírlevél