Felhasznált rész: a szár 400 mg fagyasztva őrölt teljes növényi por kapszulánként.
Ezt az egzotikus gyümölcsfélét Kolombusz Kristóf fedezte fel 1493-ban Guadalupe szigetén. Az őslakosok „nana” néven ismerték. Hosszú ideig csak az íze miatt fogyasztották. A növény egy bromelin nevű enzimet tartalmaz, amely főleg a kocsányban koncentrálódik. Bármennyi ananászt eszünk is tehát, nem kapunk a bromelin jótékony hatásából. Ezért érdekes megoldás a növény teljes kocsányának elporítása és kapszulába töltése, hogy így szedhető legyen.
Adagolás: egy-egy kapszula reggel, délben és este étkezés után nagy pohár vízzel.
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!