Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Édességek

Apiland Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka citrom ízesítéssel 65g
egységár: 47,84 Ft/g
Forgalmazó
Apiland Kft.
Apiland Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka citrom ízesítéssel 65g
Leírás

 

Mi a Manuka méz?

Ezt a típusú egy virágú mézet a méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be.

A Manuka méz antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladásgátló és gombaellenes tulajdonságait már ősidők óta ismertek. Ezeknek köszönhetően a Manuka méz erősíti az immunrendszert és hatékony számos egészségügyi probléma kezelésében.

A Manuka, egyedülálló faktora az MGO™

A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.

Az MGO™ bejegyzett védjegy, amelyet csak az új-zélandi tanúsítvánnyal és hivatalos engedélyekkel rendelkező laboratóriumok által függetlenül tesztelt méz hordozhatja ezt a címkén.


Minél magasabb az MGO™, annál erősebb az antibakteriális ereje.Ezek alapján megkülönböztetünk:

MGO™ 100+ méz - Karbantartási szint
Az immunrendszer fenntartására enyhe és rövid vagy közelmúltbeli betegségek esetén (enyhe megfázások, torokfájás stb.) ajánlott.

MGO™ 250+ méz - Közép szint
Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott. Napi 3-4 teáskanál mézes kezelés ajánlott, majd fenntartó kezelésként 1 teáskanál naponta.

MGO™ 400+ méz - Magas szint
Különösen akkut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban nem kezeltek ki és amelyeknek nagy az ellenállása a hagyományos kezelésekkel szemben.

MGO 550+ méz - Maximális aktivitási szint
Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott.

Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka citrom ízesítéssel jótékony hatásai

A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka citrom ízesítéssel, tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét és a citrom jótékony hatásait.

A Manuka méz magas MGO™ koncentrációja, hatásos a fertőzések és a torokfájás kezelésében. A cukorka összetételében található Manuka méz laboratóriumban megállapított metilglioxál koncentrációja MGO™ 400+, vagyis minimum 400 mg/kg.

A cukorka természetes összetevőket tartalmaz, ezért ajánlott a család minden tagjának.


Manuka MGO™ 400+ mézes és citromos cukorkák nem tartalmaznak mesterséges ízeket vagy színeket, glutént vagy mogyoró származékokat.

Figyelmeztetés!
Nem ajánlott 6 éven aluli gyermeknek. (fulladásveszély)

Tárolás: Nedvességtől és fénytől óvott helyen, 25°C alatt.

Kiszerelés: A csomag 15 db. egyénileg csomagolt cukorkát tartalmaz.

 

 

Ár: 3.110 Ft
db
Hírlevél