Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A béta-karotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E-, és K-vitamin.
Fogyasztási javaslat: reggel éhgyomorra 1,0-1,5 dl.
100 ml tartalmaz: Energia 113 kJ (27 kcal), Fehérje 0,5 g, Szénhidrát 6,5 g (ebből cukor a zöldségből 6,5 g), Zsír 0,2 g (ebből telített zsírsav <0,01 g), Élelmi rost 1,0 g, nátrium<0,04 g, C-vitamin 25 mg, béta-karotin 5,9 mg ( az A-vitamin provitaminja)
100 ml fedezi A-vitaminból a felnőttek számára ajánlott napi mennyiség (RDA) 123 %-át (185 ml = 1 kenyéregység)
Összetevők: sárgarépalé*, citromlé*