Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
 • Karácsonyi illóolajok és testi-lelki hatásaik
  2018. december 12
  133
  Ha otthonunkat és munkahelyünket is szeretnénk ráhangolni a Karácsony hangulatára, a különféle kis díszítők mellett ne felejtkezzünk el az ilyenkor jellegzetes, különlegesen finom illatú illóolajokról sem. Az illóolajoknak köszönhetően kellemes légkört tudunk biztosítani.
 • Közönséges galaj tea a pajzsmirigy támogatásáért
  2018. október 09
  245
  Az elmúlt évek egyik újra felfedezett gyógynövénye a közönséges galaj, ami annak köszönhető, hogy az utóbbi időkben egyre nőtt a pajzsmirigy megbetegedések száma és ezzel arányosan azok száma is akik kipróbálva a galaj teát nagyon jól reagáltak a gyógynövény hatóanyagaira.
 • Kristálygyógyászat
  2018. szeptember 07
  343
  A kristálygyógyászat szerint minden kő, -hasonlóan a növényekhez,- különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk.
 • Készítsünk mustmézet
  2018. augusztus 28
  452
  A mustméz igazi kulináris ínyencség. Jól harmonizál a sültekkel, a grillezett gombával, a markánsabb ízű sajtokkal, finom joghurtba, vaníliafagylaltra téve és salátára csurgatva is. És igazán egyszerűen készíthetjük el mi magunk is házilag.
 • Szupergyümölcsünk a szőlő
  2018. augusztus 28
  413
  Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
 • Túlzott izzadás és kellemetlen lehelet ellenszere a zsálya
  2018. augusztus 15
  530
  A természet patikájában szinte minden problémára található megoldás. Izzadás, kellemetlen lehelet és puffadás ellen érdemes kipróbálni a zsályát.
Hírlevél