Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
 • A legfontosabbak a glikémiás indexről
  2019. január 14
  110
  A glikémiás index azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer vércukorszintet emelő hatása %-os arányban hogyan viszonyul a cukorhoz. Az ételeket glikémiás indexük alapján három nagy csoportba sorolhatjuk.
 • Karácsonyi illóolajok és testi-lelki hatásaik
  2018. december 12
  219
  Ha otthonunkat és munkahelyünket is szeretnénk ráhangolni a Karácsony hangulatára, a különféle kis díszítők mellett ne felejtkezzünk el az ilyenkor jellegzetes, különlegesen finom illatú illóolajokról sem. Az illóolajoknak köszönhetően kellemes légkört tudunk biztosítani.
 • Kristálygyógyászat
  2018. november 10
  457
  A kristálygyógyászat szerint minden kő, -hasonlóan a növényekhez,- különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk.
 • Közönséges galaj tea a pajzsmirigy támogatásáért
  2018. október 09
  399
  Az elmúlt évek egyik újra felfedezett gyógynövénye a közönséges galaj, ami annak köszönhető, hogy az utóbbi időkben egyre nőtt a pajzsmirigy megbetegedések száma és ezzel arányosan azok száma is akik kipróbálva a galaj teát nagyon jól reagáltak a gyógynövény hatóanyagaira.
 • Készítsünk mustmézet
  2018. szeptember 20
  633
  A mustméz igazi kulináris ínyencség. Jól harmonizál a sültekkel, a grillezett gombával, a markánsabb ízű sajtokkal, finom joghurtba, vaníliafagylaltra téve és salátára csurgatva is. És igazán egyszerűen készíthetjük el mi magunk is házilag.
 • Szupergyümölcsünk a szőlő
  2018. augusztus 28
  518
  Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
Hírlevél