Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db
  • A birsalma az ősz egyik szupergyümölcse
    2021. október 15
    2222
    Az őszi időszak fontos gyümölcse a birsalma, amely kiemelt szerepet játszott a népgyógyászatban is, hiszen számtalan jótékony hatással bír. Segíti az emésztést, antioxidáns hatású, támogatja az immunrendszert.
  • Teff avagy egy gluténmentes szupergabona
    2019. május 28
    4483
    A teff egy Etiópiából származó, gluténmentes gabona, amelyet évezredek óta termesztenek és fogyasztanak. Kedvező tápanyag összetétele miatt érdemes kipróbálni. Magasabb tápanyagtartalommal rendelkezik, mint más gabonaféle.
  • Szupergyümölcsünk a szőlő
    2018. augusztus 28
    4389
    Azt tudjuk, hogy nagyon finom és egészséges gyümölcs a szőlő, de hogy pontosan milyen jótékony hatásai vannak? Hogyan és mikor érdemes fogyasztanunk? Ebből a cikkünkből kiderül.
  • Camu Camu az amazonasi szupergyümölcs
    2018. augusztus 08
    6285
    Hatvanszor több C-vitamin van benne, mint a narancsban. Sok benne az A-vitamin, a niacin, a riboflavin, a vas, a kálium és a foszfor. Tulajdonképpen olyan, mint egy természetes multivitamin. És még további kedvező tulajdonságokkal rendelkezik.
  • A csodálatos csipkebogyó
    2017. október 17
    6055
    A vadrózsa áltermését szinte mindannyian ismerjük: nyersen kimagozva vagy szárítva teaként is fogyasztjuk. Egyik legjelentősebb C-vitamin-forrásunk, hiszen négy evőkanál szárított csipkebogyó körülbelül 300 milligrammnyit tartalmaz az értékes vitaminból.
  • Mindent a csíráztatásról
    2017. szeptember 30
    8404
    Rengeteg mag van, amit csíráztathatunk, és nem is ördöngősség az egész. A csíráztatáshoz nem kell idő, nem kell külön hely, nem kell sok pénz, nem kell szakértelem, egyszóval semmi kifogás nem található arra, hogy ne próbálkozzunk meg vele. Nem kell hozzá idő: napi 2 szeri átöblítés, ami max. 5 perc.
  • Az egészséges bambuszrügy
    2017. augusztus 14
    7837
    Bambuszrüggyel szinte mindenki találkozott már kínai vagy más ázsiai fogásban, otthon mégis viszonylag ritkán használjuk ezt a sokféle fűszerrel, hozzávalóval társítható remek növényt. Pedig érdemes kipróbálni: nem csak nagyon ízletes fogásokat lehet vele készíteni, de rendkívül egészséges is.
  • Szupertáplálékunk a méz
    2017. június 01
    4290
    Mai ismereteink alapján a méz közel 70-féle gyógy- és fiziológiai hatással bír. Kiváló szénhidrátforrás, gazdag ásványi anyagokban, tartalmaz vitaminokat, szerves savakat, illóolajokat és fontos enzimeket. Találhatók még benne aminosavak, fehérjék és egyéb bioaktív anyagok.
Hírlevél