FejlécképFejlécképFejléckép
Meridián Biobolt webáruház Kövess minket aközösségi médiában is! Facebook Googel+ YouTube Twitter
Akciós termék

Bio webáruház

  • Kevés az ideje? Biobolt-webáruház
  • Kényelmesebb, hogy miután kiválasztotta az adott terméket, azt Önnek házhoz vigyék?
  • Szívesen utána olvas, mielőtt döntene egy termékről?
  • Kedvezőnek találja ajánlatunkat?

Ha Igen, akkor Önnek ajánljuk bio webáruházunkat!


 

Kínálatunkat folyamatosan  bővítjük, hogy Ön mindent megtalálhasson nálunk! Igyekeztünk jól átlátható, logikus felépítésű honlappal segíteni a böngészést, a válogatást és a vásárlást. Ha a webáruház használatával kapcsolatban vagy a kiszállításról szeretne tájékozódni, tekintse meg oldalunk rendelési feltételek menüjét. Természetesen, ha bármilyen kérdése, javaslata lenne, írjon nekünk bátran!


Jó vásárlást kívánunk!

 

 

Mielőtt azonban hozzákezdene, szeretnénk felhívni a figyelmét az alábbiakra:

 

A webáruházban feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t!

 

Kollegáink folyamatosan dolgoznak a termékek összetételében, címkéjében történt változások oldalunkon való rögzítésén. Ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel kapcsolatos allergén- és más információkról írjon nekünk az info@biobolt-webaruhaz.hu címre vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken!

 

A Magyarországon hatályos jogszabályok alapján fontosnak tartjuk az alábbiak kinyilvánítását: A www.biobolt-webaruhaz.hu egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja! Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét! Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A Magyarországban hatályos jogszabályok megfogalmazása szerint az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegye figyelembe!

TOP 10

No. 1

Galaktív Bio Kullancsriasztó spray 100 ml

1.480 Ft

 

No. 3

Bitefree Szunyogriasztó karkötő

610 Ft

 

No. 4

Jutavit Apotheke Solar Naptej SPF50 200ml

2.695 Ft

 

No. 5

Vitaking Béta-karotin 100db

2.210 Ft

 

No. 6

BioTech USA Nitrox Therapy 17g

260 Ft

 

No. 7

Medinatural Geránium illóolaj 10ml

1.700 Ft

 

No. 8

Mecsek Fogyi tea 20 filter

680 Ft

 

No. 9

BioTech USA SuperNova 9,4g

290 Ft