Fő termékkép

Ár: 2.690 Ft

Dr. Juice Silvair ezüstkolloid klímafertőtlenítő 500ml

Kiszerelés: 500ml (5380 Ft/l)

 

Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális, penészedést és gombásodást gátló folyadék.

 

Silvair ezüstkolloid hatása

A klímaberendezések beltéri egysége számos, az egészségre káros kórokozót tartalmazhat. Az antibakteriális hatású ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását ezüstkolloid tartalma miatt.

 

Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat, miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Permetezd egyenletesen a fertőtleníteni kívánt felületre és hagyd megszáradni.

 

Silvair ezüstkolloid használata

Amennyiben hozzá tudsz férni a berendezés belsejében lévő szűrőkhöz, azokat távolítsd el a gépből és meleg mosószeres vízben mosd tisztára. Száradás után egyenletesen beterítve fújd le minden oldalról, pár percet hagyd száradni, ezt követően ismét fújd be minden oldalát. A szűrők száradási ideje alatt a berendezés belsejét is érdemes kitakarítani, és legalább kétszer átfújni a szűrőkhöz hasonlóan.

A DrJuice SILVAIR ezüst kolloid rendszeres (ajánlott tavasszal az első használat előtt, és nyáron legalább havonta egyszer) használata egyre több ezüst jelenlétét eredményezi, ami szűkíti a klímákban előszeretettel szaporodó kórokozók életterét. 

 

A DrJuice SILVAIR előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik.

 

Összetevők: Aqua, kolloid ezüst, etil-alkhol, mentol

 

Nettó térfogat: 500ml

 

Forgalmazó: Dr. Juice Pharma Kft. 3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 121.