Fő termékkép

Ár: 2.690 Ft

Dr.Juice Home kolloid ezüstkolloid spray 500ml

Kiszerelés: 500ml (5380 Ft/l)

 

Ezüstkolloid tartalmú, antibakteriális, penészedést és gombásodás gátló folyadék

 

A forradalmian új Home Kolloid Ezüstkolloid Spray a Te háztartásodban is rendkívül jó szolgálatot tehet. A hagyományos fertőtlenítő szerekkel szemben szokatlanul széles körben alkalmazható és az emberi szervezetre ártalmatlan fertőtlenítő szer.

 

A háztartásban végzett általános takarítás után, rendszeres használatával, megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását ezüstkolloid tartalma miatt. Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat, miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. A WC kagylótól a hűtőszekrényem át a klaviatúráig nyugodtan használhatod.

 

Home Kolloid Ezüstkolloid Spray felhasználási területei:

Ezüstkolloid a hűtőszekrényben

Általános takarítás után fújd be a berendezés belsejét úgy, hogy a permet jól láthatóan befedje a felületet, de ne folyjék, majd várd meg, amíg megszárad.

Ezüstkolloid a fürdőszobában, WC-ben

Általános takarítás után csapok, csaptelepek, zuhanytálca, csempe és egyéb olyan felületek, ahol kórokozók előfordulhatnak, terítsd be az ezüst kolloid folyadékkal egyenletesen, és hagyd minimum 10 percig száradni. A penészedős, rosszabbul szellőző helyeken, mint például a zuhanyzóban a szőnyeg alatt, a csempe fugákban rendszeres használatával meggátolható a kórokozók megtelepedése.

Ezüstkolloid a hétköznapokban

Lábbelik és sportruházatok belső felületén használva megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A számítógép klaviatúráját is nyugodtan átfújhatod vele. Minden esetben száraz felületen használd.

 

Az ezüstkolloid alapú DrJuice Home Kollid antibakteriális (MRSA is) és gombaölő hatásánál fogva alkalmazható.

 

A DrJuice Home Kolloid Ezüstkolloid Spray előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történt.

 

Összetétel: Aqua, kolloid ezüst, etil-alkohol, Litsea Cubeba olaj

 

Nettó térfogat: 500ml

 

Forgalmazó: Dr. Juice Pharma Kft. 3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 121.