Fő termékkép

Ár: 660 Ft

Tádé Fülgyertya 2db

Kiszerelés: 2 db (330 Ft/db)

 

Természetgyógyászok több éves tapasztalatát felhasználva alakították ki a Tádé gyertyák mostani változatát. Ezek a méhviasz gyertyák kézi sodrásúak, ezért nagy mennyiségű bioenergiát tartalmaznak. 22 cm hosszúak, biztosítva az optimális égési időtartamot. A gyertyák kurkumával készültek. A Tádé gyertyák alkalmazásával a szervezetünkben kialakult energia túltengések vagy hiányok mellékhatások nélkül helyreállíthatók.

 

Használata ajánlott: Fül-, arc- és homloküreg gyulladásoknál; halláscsökkenés, fülzúgás és fülcsengés esetén; torok-, fej-, fog-, szemfájás, migrén, idegi problémák esetén. (nem ajánlott 3 éves kor alatt, bőrpír területen és nyílt seben a használata)

 

Alkalmazása: Először lágyan masszírozzuk a fület, majd az arcot. Ez nyugtatólag hat. A gyertyázás alatt ne legyen a helyiségben huzat. Helyezzünk egy gézlapot a méhviaszgyertya keskenyebb végére és gyújtsuk meg a szélesebb végét. A kezelendő személy először a bal oldalára feküdjön és a gyertyát merőlegesen állítsuk a fülébe (a keskenyebb végével). Tartsuk a gyertyát a jobb hüvelykujjunkkal és mutatóujjunkkal, a bal kezünket helyezzük nyugtatóan a fejre. Ha helyesen helyezte el a gyertyát, nem jön ki füst a gyertya alsó végénél. Körülbelül a TÁDÉ feliratig égethetjük, azt követően – az előre odakészített – vízzel töltött edényben oltsuk el. A gyertyázás gyertyánként 15-20 percig tart. Utána a másik füllel is végezzük el ezt a műveletet.

A gyertyázás alatt lelki tisztulás is végbemegy. Füleink fizikai, energetiaki elváltozásai gyakran lelki eredetűek, ezért harmonizáljuk a veséinket is, hiszen a félelm érzés ebben a szervünkben gyűlik össze, majd a fülbe sugárzik figyelmeztető jelként.

A gyertyázást lehetőleg ne egyedül végezze a tűzveszély miatt!

 

Összetevők: pamutvászon, méhviasz, kurkuma, paraffin, illóolajok.