Fő termékkép

Ár: 1.190 Ft

Eveline Kecsketejes Nappali Ránctalanító Krém SPF15 50ml

Kiszerelés: 50 ml (23800Ft/l)

Az EVELINE COSMETICS Laboratórium a többéves tapasztalat és a legújabb kozmetológiai eredmények alapján kidolgozta az intenzív ránctalanító nappali krémet, különleges formulával a száraz és érzékeny bőr számára. Az aktív összetevők, mélyen behatolva a felhámba, megújítják a sérült sejteket , védenek a szabad gyökök káros hatásaitól, így hatékonyan megelőzik a bőr öregedését. A krém intenzíven hidratál, meggátolja a vízvesztést és oxidálja a bőrsejteket. Rendszeres használata csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét, növeli a bőr természetes ellenálló képességét és felújítja hidrolipid rétegét. Az újszerű UV szűrők védenek a napsugarak káros hatásaitól.


Aktív összetevők: Kecsketej- értékes összetevők természetes forrása: aminosavak, könnyen felszívódó zsírsavak, A, D, B2, B12 vitaminok, valamint mikroelemek: kalcium, foszfor, magnézium, cink. Növeli a bőr rugalmasságát és simaságát, hosszantartóan hidratál és regenerál, nyugtató és csillapító hatású.
Búzacsíra olaj- nagyobb mennyiségű E vitamint, telítetlen zsírsavakat és fitoszterolokat tartalmaz. Tökéletesen regenerál és késlelteti a bőr öregedési folyamatait.
Pro-Elasztin- megtartja a megfelelő hidratáltsági szintet, kisimítja és csökkenti a ráncokat, biztosítja a maximális feszességet a bőrnek.
A, E, F, H vitaminok- mélyen táplálják, növelik a bőr rugalmasságát, védenek a szabad gyökök káros hatásaitól.

 

Hatások:

(*Eveline saját kiértékelésű teszt kiválasztott női csoporton 4 hét használat után)