Fő termékkép

Ár: 3.360 Ft

Varga Hajcsepp 50ml

Kiszerelés: 50 ml (67,20Ft/ml)

A Varga Hajcseppek hatóanyagai táplálják, regenerálják a fejbőrt és a hajhagymákat, valamint serkentik a vérkeringést. A készítmény megállíthatja a különböző eredetű hajhullást 2-8 héten belül. A hajszálak 2-3 hónap alatt megerősödhetnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás és a hajzsírosodás rövid idő alatt megszűnik, vagy jelentősen csökken. Esetenként az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket. Életképes hajhagymák megléte esetén 2-6 hónap alatt újbóli hajnövekedés következhet be.

 

A Varga hajcsepp a haj számára létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, mikroelemeket és speciális gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaz. (19 gyógynövény alkoholos oldata.) A koncentrátum csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében és állagában eltérés adódhat, ami a minőséget nem befolyásolja. A készítése során a gyógynövények legkedvezőbb hatásai érvényesülnek, így hatóanyagainak köszönhetően a fejbőr és a haj egészségessé válhat.

 

Használati javaslat: A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni, 2-3 hónapon át, majd a haj minőségének megtartása érdekében heti 1-2 alkalommal ajánlott.  Hajhullás esetén: naponta 1 alkalommal, 25-35 cseppet. Erős hajhullás esetén: napi 2-3 kezelés javasolt.