Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Paleo lisztek

 • Paleolit Napraforgó lecitin 1kg Paleolit Napraforgó lecitin 1kg
  A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik
  Ár: 11.570 Ft
 • Paleolit Napraforgó lecitin 500g Paleolit Napraforgó lecitin 500g
  A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik
  Ár: 6.108 Ft
 • BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 250G BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 250G
  Magas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes BIO alapanyag. A termék tulajdonságai: Liszt- és gluténérzékenység esetén a hagyományos lisztek kiváltására.
  Ár: 520 Ft
 • BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 500G BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 500G
  100% Bio kókuszliszt. Gluténmentes alternatíva! Magas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes BIO alapanyag.
  Ár: 1.920 Ft
 • Biopont Bio Szőlőmagliszt 100g Biopont Bio Szőlőmagliszt 100g
  Szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő.
  Ár: 625 Ft
 • Éden Cirokliszt 250g Éden Cirokliszt 250g
  A teljes kiőrlésű cirokliszt tökéletes alapanyag: kitűnő kenyeret, süteményt, pizzát, palacsintát lehet készíteni belőle.
  Ár: 325 Ft
 • ÉDEN PRÉMIUM CIROKLISZT 500g ÉDEN PRÉMIUM CIROKLISZT 500g
  A cirok Az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
  Ár: 530 Ft
 • Éden Szőlőmagliszt 250g Éden Szőlőmagliszt 250g
  A szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból.
  Ár: 710 Ft
 • Éden Szőlőmagliszt 500g Éden Szőlőmagliszt 500g
  A vörös szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból.
  Ár: 1.370 Ft
 • Klorofill Bio Amarántliszt 400g Klorofill Bio Amarántliszt 400g
  Gluténmentes, zsírtalanított liszt. Felhasználható kenyerekben, kelt tésztákban, kekszek, teasütemények, linzerek készítéséhez és panírozáshoz,
  Ár: 730 Ft
 • Natura Kókuszliszt 250g Natura Kókuszliszt 250g
  Állaga hasonló a búzalisztéhez, azonban glutén- és laktózmentes. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények készítéséhez.
  Ár: 550 Ft
 • Natura Lenmagliszt 250g Natura Lenmagliszt 250g
  A lenmag finomra őrlésével készült. Beltartalmi értékeivel előkelő helyet kapott az Omega-3 zsírsavak második legfontosabb növényi forrásaként.
  Ár: 295 Ft
Nature Cookta Amaránt liszt 500g
egységár: 1910 Ft/kg
Forgalmazó
Lechner és Zentai Kft.
Nature Cookta Amaránt liszt 500g
Leírás

Amarántliszt

A pogácsák és a rakott ételek is ennek az alapanyagnak a felhasználásával lesznek igazán ízletesek. Az amaránt magjából készített lisztet sütéshez és főzéshez is egyaránt felhasználhatja, akár kevés folyadékot igénylő ételekhez is.

 Az amaránt már az aztékok és az inkák birodalmában is kedvelt kultúrnövény volt, akkoriban számukra a babbal, kukoricával, krumplival számított egyenértékűnek. A spanyol gyarmatosító, Cortez 1519-ben betiltotta termesztését. Ekkoriban némiképp visszaszorult a terjedése és csak az eldugottabb falvakban volt megtalálható, de néhány évtizeddel később újra felfedezték.

Az amarántmagból kinyert liszt feldolgozása során az alapanyagot vegyszermentesen, hidegen zsírtalanítják. A Nature Cookta Amarántliszt leginkább kenyerek, sütemények, péksütemények, kekszek sütéséhez ajánlott, édesekhez és sósakhoz egyaránt passzol.

Keverhetjük más liszttel is, de használhatjuk 100%-ban is. Alkalmazható a legtöbb diétában, így nyugodtan beépítheti táplálkozásába a vegetáriánus, vegán és PCO-s egyaránt.A lepényfélék és a palacsinták is ennek a konyhai összetevőnek a hozzáadásával lesznek igazán ízletesek. Építse be étrendjébe azt az alapanyagot, melynek fogyasztását a NASA is előírta az űrhajósoknak kivételes beltartalmának köszönhetően.

Az amaránt liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,kiegyensúlyozott étrendet.

Tartalmaz: 100% amarántliszt

Kiszerelés: 500 gramm

 

Ár: 955 Ft
db
Hírlevél