Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Paleo lisztek

 • Paleolit Napraforgó lecitin 1kg Paleolit Napraforgó lecitin 1kg
  A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik
  Ár: 11.570 Ft
 • Paleolit Napraforgó lecitin 500g Paleolit Napraforgó lecitin 500g
  A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik
  Ár: 6.108 Ft
 • BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 250G BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 250G
  Magas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes BIO alapanyag. A termék tulajdonságai: Liszt- és gluténérzékenység esetén a hagyományos lisztek kiváltására.
  Ár: 520 Ft
 • BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 500G BIOMENÜ BIO KÓKUSZLISZT 500G
  100% Bio kókuszliszt. Gluténmentes alternatíva! Magas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes BIO alapanyag.
  Ár: 1.920 Ft
 • Biopont Bio Szőlőmagliszt 100g Biopont Bio Szőlőmagliszt 100g
  Szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő.
  Ár: 625 Ft
 • Éden Cirokliszt 250g Éden Cirokliszt 250g
  A teljes kiőrlésű cirokliszt tökéletes alapanyag: kitűnő kenyeret, süteményt, pizzát, palacsintát lehet készíteni belőle.
  Ár: 325 Ft
 • ÉDEN PRÉMIUM CIROKLISZT 500g ÉDEN PRÉMIUM CIROKLISZT 500g
  A cirok Az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
  Ár: 530 Ft
 • Éden Szőlőmagliszt 250g Éden Szőlőmagliszt 250g
  A szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból.
  Ár: 710 Ft
 • Éden Szőlőmagliszt 500g Éden Szőlőmagliszt 500g
  A vörös szőlőmagliszt egy sokoldalúan felhasználható, finom állagú por, melyet vegyszermentesen nyernek ki a szőlőmagból.
  Ár: 1.370 Ft
 • Klorofill Bio Amarántliszt 400g Klorofill Bio Amarántliszt 400g
  Gluténmentes, zsírtalanított liszt. Felhasználható kenyerekben, kelt tésztákban, kekszek, teasütemények, linzerek készítéséhez és panírozáshoz,
  Ár: 730 Ft
 • Natura Kókuszliszt 250g Natura Kókuszliszt 250g
  Állaga hasonló a búzalisztéhez, azonban glutén- és laktózmentes. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények készítéséhez.
  Ár: 550 Ft
 • Natura Lenmagliszt 250g Natura Lenmagliszt 250g
  A lenmag finomra őrlésével készült. Beltartalmi értékeivel előkelő helyet kapott az Omega-3 zsírsavak második legfontosabb növényi forrásaként.
  Ár: 295 Ft
Nature Cookta Amaránt liszt 250g
egységár: 2140 Ft/kg
Forgalmazó
Lechner és Zentai Kft.
Nature Cookta Amaránt liszt 250g
Leírás

Amarántliszt

A legfinomabb tésztaféléket, pizzákat, kenyereket és kekszeket készítheti el a vegetáriánus, vegán vagy bármely diéta követője, ha a kevés folyadékot igénylő, kiváló minőségű alapanyagot használja fel!

Az amaránt már az aztékok és az inkák birodalmában is kedvelt kultúrnövény volt, akkoriban számukra a babbal, kukoricával, krumplival számított egyenértékűnek. A spanyol gyarmatosító, Cortez 1519-ben betiltotta termesztését. Ekkoriban némiképp visszaszorult a terjedése és csak az eldugottabb falvakban volt fellelhető, de néhány évtizeddel később újra felfedezték. 

Bár a köztudatban gabonaként tartják számon, nem tartalmazza a búzafélékre jellemző agglutinint (WGA). Az amarántmagból kinyert liszt feldolgozása során az alapanyagot vegyszermentesen, hidegen zsírtalanítják. Fogyasszuk a belőle készült lisztet sütéshezfőzéshez egyaránt. 

A Nature Cookta Amarántliszt leginkább kenyerek, sütemények, péksütemények, kekszek sütéséhez ajánlott, édesekhez és sósakhoz egyaránt passzol. Keverhetjük más liszttel is, de használhatjuk teljes egészében. Ebből a kivételes alapanyagból a kelt tészták elkészítésénél maximum 15-20%-ban, a panírozás során pedig 50-100%-ban használjunk.

 A Nature Cookta Amarántliszt alkalmazható többek között a PCO-sok diétájában is. Felhasználásával ínycsiklandóan finom lepényeket és palacsintákat tehet a család asztalára!

Az amaránt liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.

Összetevők: 100% amarántliszt

Kiszerelés: 250 gramm


Ár: 535 Ft
db
Hírlevél