Hírlevél
Eper gyümölcsszörp. 12 liter kész gyümölcsitalhoz, izocukorral és édesítőszerrel, csökkentett energiatartalommal.
Összetevők:
Fruktóz-glükóz szirup
Víz
Eperlé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol glikozidok)
Bodzalé
Aroma
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
Tápanyagok: 100 ml szörpben 100 ml kész italban
Energia 1293 kJ/ 304 kcal 54 kJ/ 13 kcal
Zsír 0 g 0 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát 72 g 3 g
-amelyből cukrok 64 g 2,7 g
Fehérje 0,1 g 0,004 g
Só 0,2 g 0,008 g
Rost 0,1 g 0,004 g
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás:
(10-23°C). Száraz, hűvös helyen.