A növényből kivont, édes ízért felelős steviol-glükozidok különösebb lebontás nélkül emésztődnek és ezért kalória-értékük rendkívül kicsi. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
100 % növényi alapú édesítőszer. A xilit a cukorhoz hasonlóan viselkedik. Tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél.
100 % növényi alapú édesítőszer. A xilit a cukorhoz hasonlóan viselkedik. Tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél.
100 % növényi alapú édesítőszer. A xilit a cukorhoz hasonlóan viselkedik. Tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél.
Kókuszvirág édes nektárjából kristályosítással nyert különleges minőségű, jellegzetesen karamell ízű cukor, mely páratlan ízt kölcsönöz a süteményeknek, vagy a kávénak.