Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Emésztőrendszer

Ambrosia Gastrosol gyomorcsepp 50ml
egységár: 41800 Ft/l
Forgalmazó
Ambrosia Gastrosol gyomorcsepp 50ml
Leírás

Az emésztőrendszeri betegségek nagy részére a gyomor és a nyombél nyálkahártyájának különböző fokú gyulladásai jellemzőek, az egyszerű huruttól a bakteriális fertőzésen keresztül a fekélybetegségekig. A panaszok általában gyomoridegességgel együtt jelentkeznek.

Mikor ajánlott a készítmény szedése?

A Gastrosol cseppek az alkalomszerűen fellépő gyomortáji fájdalmak, ideges eredetű gyomorpanaszok, görcsök enyhítésére, ill. szakorvos által felismert gyulladásból eredő dyspepsiás emésztési panaszok kiegészítő kezelésére javallt.

Összetétele és hatásai:
A GASTROSOL három közismert gyógynövény alkoholos kivonatának kombinációja, melyek hatását biológiailag aktív anyagaik standardizálásával biztosítjuk.
A körömvirág (Calendula officinalis) különleges értékét a nem szteroid típusú gyulladásgátló és antibaktericid hatású vegyületei adják, és működését klinikai vizsgálatok bizonyítják. A cickafark (Achillea millefolium) megbízható görcsoldó, és az orbáncfű (Hypericum perforatum) antidepresszív hatású anyagai klinikailag igazoltan csökkentik a gyomoridegességet és a feszült, stresszes állapotot.
A GASTROSOL késlelteti a fekélyes állapot kialakulását, csökkenti a műtét utáni kiújulás esélyét.

Javasoljuk: Hurutos, gyulladásos gyomorpanaszok, gyomoridegesség kezelésére.

Adagolása: Naponta 4-5 alkalommal 20-25 csepp, kockacukorra vagy gyümölcslébe csepegtetve.

Kiszerelés: 50 ml

Ár: 2.090 Ft
db
Hírlevél