Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez. Egy igazán egészséges csokoládé és tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is
100% organikus karobpor, a kakaó kiváló helyettesítője. Nem tartalmaz koffeint és theobromint, ezért gyermekeknek is adható. Felhasználható sütemények, pudingok, krémek elkészítéséhez is.
A magnéziumban, egyéb ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag kakaóbab töret felhasználható kakaó-, forrócsokoládé készítéséhez, sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, de önmagában is fogyasztható.
A magnéziumban, egyéb ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag kakaóbab töret felhasználható kakaó-, forrócsokoládé készítéséhez, sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, de önmagában is fogyasztható.
Holland kakaógyár különlegesen jó minőségű kakaópora, 20-22% kakaóvaj tartalommal. Kifogástalan aromájú, ízű, sötét vöröses színű. Kakaóitalként és sütemények, krémek készítéséhez egyaránt kiváló.