Holland Kakaópor 20-22%
Megunhatatlan édességnek számít a világ számos pontján az aztékok kedvelt csemegéje. A kakaóból készített italt az ,,Istenek italának” nevezték és az arannyal egyenértékűként tartották számon.
A holland kakaó felhasználásával minden alkalommal egyedülálló ízélményben lehet része, legyen szó ételekről vagy italokról. Csempéssze be ezt a kivételes beltartalmú alapanyagot a saját és családja étrendjébe is! Nem csak minőségi süteményeket és pékárukat készíthet az alkalmazásával, hanem elengedhetetlen összetevője a pudingoknak, forró csokokládéknak, szirupoknak is!
A Nature Cookta Kakaó mélybarna színével és 20-22%-os kakaóvaj tartalmával igazi különlegesség. Amellett, hogy kifogástalan aromájú és nagyon lágy ízű, bármilyen hőmérsékletű folyadékban egyszerűen oldódik.
Többféle kakaópor létezik, melyek eltérő ph-értékkel és zsiradéktartalommal, így ebből eredően különböző ízekkel és színekkel rendelkeznek. A 0%-os kakaót általában a nedvesítő hatás és az oldékonyság javítására használják italgyártó cégek. Általánosságban a 10-12%-os kakaót használják, míg a 20-22%-os kakaó tulajdonsága, hogy alkalmazásával sokkal jobb ízt kapunk, ezzel növelve az italok, ételek élvezeti értékét.
Fogyasztási javaslat:
Egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes édesítőszerrel (xilit, eritrit), pár kanál kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos keverés mellett öntsük fel ízlés szerinti hőmérsékletű kókusztejjel.
Kiválóan alkalmas sütemények elkészítéshez, valamint paleolit desszertekhez is. Adhatunk hozzá gyümölcsöt, mézet, fahéjat, vaníliát, de kísérletezhetünk chilivel, pikáns paprikával is.
A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% holland kakaópor (10-22%)
Származási hely: Malajzia
Kiszerelés: 200 gramm