Hírlevél
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alapanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja.
Összetevők: kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)
Elkészítés: Tegyük a tésztát forrásban lévő, kb. 10-szeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük.
Tápérték tartalom (100g):
Energia: 1455kJ/346 Kcal
Szénhidrát: 77g
Fehérje: 4g
Zsír: 2g
Forgalmazó:
Gluténmentes Bt.
Kaposszekcső, Ifjúság u. 17, 7361