Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Speciális

Bioheal Mikronizált diozmin+heszperidin 500mg tabletta 70db
egységár: 64,85 Ft/db
Forgalmazó
Eurotrade Pharma Kft.
Bioheal Mikronizált diozmin+heszperidin 500mg tabletta 70db
Leírás

Termékleírás

A bioflavonoidok növényi eredetű hatóanyagok, amelyek közé a diozmin és heszperidin is besorolható. Elsősorban zöldség- és gyümölcsfélékben fordul elő, különösképp a déli gyümölcsökben. A diozmin és heszperidin, mint non-kalorigén tápanyagok, nem jelentenek tápértéket az emberi szervezet számára. Az egészséges életmód részeként, ideális kiegészítésként szolgálhat, különösen időskorban.

A Bioheal Diozmin+Heszperidin 500 mg készítmény citrusfélék terméshéjának felhasználásával lett előállítva. A hatóanyagokat, mikronizálási eljárással mikrométeres nagyságúra csökkentettük, ezzel is növelve a készítmény hatékonyságát. A termék a citrus-bioflavonoidok optimális összetételét tartalmazza (450 mg diozmin, 50 mg heszperidin).

A diozmin és heszperidin:

  • a magasabb rendű növényekben, mint pigmentek „természetes színagyagok” szerepelnek

  • a citrusfélékben nagy mennyiségben megtalálhatóak

  • fogyasztásuk esetén gyors felszívódás mérhető

Összetevők: narancsból kivont mikronizált diozmin és heszperidin bioflavonoidok, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium foszfátok), heszperidin, stabilizátor (polivinilpirrolidon, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz), emulgeálószerek (hidroxipropil-metil-cellulóz, zsírsavak magnéziumsói, hidroxipropil-cellulóz), csomósodást gátlók (sztearinsav, szilícium-dioxid, talkum), színezék (titán-dioxid), nedvesítőszer (glicerin).

Adagolás: napi 1 filmtabletta, reggel, étkezés, 1-2 deciliter folyadékkal

Kiszerelés: 70db

 

Ár: 4.540 Ft
db
Hírlevél