Menü
Kosár 0 db Kosár 0 db

Közérzet

Bio Moringa kapszula 30db
egységár: 84 Ft/db
Forgalmazó
Bio Moringa kapszula 30db
Leírás

 

Moringa - Csodafa néven ismert - növény Ázsiában őshonos. Aki Moringát fogyaszt, nem szükséges kávét, energiaitalt vagy teát fogyasztania, ugyanis a Moringa hatása messze túlszárnyalja valamennyit, egy igazi energiabombával ér fel.

 

Fogyasztásával nagyon sok energiához juttatjuk szervezetünket, de mindezt a kávé, tea és energiaitalok mellékhatásai nélkül. Nem terheli az idegrendszerünket, nem leszünk tőle hiperaktívak, viszont hosszú órákon át energikusnak és kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat és még a vércukorszintet és vérnyomást is stabilizálja. 

 

A Moringa fa szinte minden része fogyasztható, azonban levelei tartalmazzák a legtöbb értékes hatóanyagot: körülbelül 80 létfontosságú tápanyagot tartalmaz és 46 féle antioxidánst. Igazi multivitamin koncentráció: a vas és a kálcium egyik legnagyszerűbb természetes forrása. C-vitamin tartalma többszöröse a narancsnak, háromszor annyi A vitamint tartalmaz, mint a sárgarépa, protein tartalma kétszer annyi, mint a joghurtnak. Tartalmaz továbbá magnéziumot, káliumot, valamint több rostot mint a zab. 

 

India ősi tudománya, az Ayurvéda a Moringát több mint 300 féle betegségre és egészségügyi problémára ajánlja. 

 

 

Termékjellemzők:

100% BIO Moringa levél por, L-arginine: 3,23 g, L-Histidine: 1,50 g, L-isoleucine: 2,01 g, L-leucine: 4,76 g, L-methionine0,85 g, L-phenylanalin: 3,39 g, L-theroni: 2,90 g, L-tryptophan: 1,04 g, L-valin: 2,59 g

Kalória 831,23 Kj, Fehérje: 22,03 g, szénhidrátok: 15,45 g, teljes zsír: 1,87 g

 

Ár: 2.520 Ft
db
Hírlevél