Fő termékkép

Ár: 350 Ft

BioTech USA Hydro Whey Zero 25g

Kiszerelés: 25g (14000 Ft/kg)

Tiszta hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, kiemelkedően magas fehérje tartalommal, hozzáadott l-arginine-hidrokloriddal, laktóz- és gluténmentesen.

Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%

Hydro whey zero: az abszolút győztes

Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztes címet? A díjat kapja…a hydro whey zero, amely kristálytiszta és gyors, mint a villám!

A 92%-os fehérjetartalmú hydro whey zero egy hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgel tölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent. Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- és zsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akár verseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabb regenerációt és csökkenti az izomlázat.

A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobb eredményekért!

* a biotechusa termékkínálatában

1 adagban (25 g):

Kiknek ajánljuk a hydro whey zero-t?

Hogyan készül a tejsavó-fehérje hidrolizátum?

A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (wph) egy előemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő lerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint a többi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők és tápszerek előállításánál.

Mi a laktóz intolerancia?

A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.

Hogyan készül a tejsavó-fehérje izolátum?

A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (wpi) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (wpc) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (wph) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

Miért szükséges fehérjét fogyasztanod?

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

Miért válassz fehérje kiegészítőt?

A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

A hydro whey zero az összes többi biotechusa termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Kiszerelés: 25 g (1 adag),  454 g (20 adag), 1816 g (72 adag)

Ízek: csokoládé-mogyoró, vanília-fahéj, eper-banán, trópusi gyümölcs

Összetevők:

Cseresznye-banán ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, l-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (azorubin, ponceau 4r, indigotin)*.

 

Vanília-fahéj ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, l-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, fahéj, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), vanillin, édesítőszerek

(szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin)*.

 

Trópusi gyümölcs ízű: hidrolizált tejsavófehérje izolátum 94%, l-arginin-hidroklorid, aromák, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, étkezési sav (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezékek (tartrazin, ponceau 4r)*.

Csokoládé-mogyoró ízű: hidrolizált tejsavófehérje-izolátum 93%, kakaópor, l-arginin- hidroklorid, ízfokozó (glicin), hidroxiprolin, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), aroma, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), vanillin. Tojást, szóját és mustárt tartalmazó élelmiszereket is gyártó üzemben készült.

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): energia 1587 kj (374 kcal)/397 kj (93 kcal)/794 kj (187 kcal), zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g, amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25 g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, fehérje 92 g/23 g/46 g, só 0,23 g/0,06 g/0,12 g.

Aminosavak egy adagban (25 g): esszenciális aminosavak (valin, izoleucin, leucin, hisztidin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofán) 10,6 g; feltételesen esszenciális aminosavak (tirozin, arginin, cisztein, prolin, glutamin, glutaminsav és hidroxiprolin) 7,3 g; nem esszenciális aminosavak (alanin, aszparaginsav, glicin, szerin) 5,1 g. Összes bcaa: 5 g.

Felhasználási javaslat: keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagolókanál = 2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.

Forgalmazó: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Kiscsikós köz 11.