Fő termékkép

Ár: 3.460 Ft

Ellen Intim krém probiotikus 15ml

Kiszerelés: 15ml (230666 Ft/l)

 

Összetevői természetes eredetű probiotikumok és növényi alapanyagok, amelyek hidratálják, ápolják és támogatják a női intim testrészek egészségét. Nem tartalmaz vizet, tartósítószert, illatanyagot és ösztrogént. Terhesség ideje alatt is használható.

 

Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását, addig a probiotikus intimkrém kifejezetten a női, külső intim területekre lett kifejlesztve. Ugyanazokat a szabadalmaztatott LN baktériumtörzseket tartalmazza, mint a probiotikus tampon (L. fermentum, L. rhamnosus, L. gasseri) Hozzájárul az egészséges baktériumflóra fenntartásához Ápolja és védi a száraz és érzékeny külső intim területeket Segít fenntartani a külső intim területeken lévő bőr- és nyálkahártya hidratáltságát Természetes, kellemes, friss érzést biztosít Természetes védőréteget képez a kórokozó baktériumok ellen az intim területeken Kinek ajánlott a probiotikus intimkrém? Azoknak a nőknek, akik érzékenységet, szárazságot tapasztalnak az intim területeiken pl. aktív sportolók változó korban lévő gyakran érintkeznek vízzel (strand, uszoda, szauna) rendszeres borotva használók Azoknak, akiknek az egészséges hüvelyi mikroflóra felborult és újra biztosítani szeretnék a kellemes, friss érzést az intim területeiken. Azoknak akik szeretnének védőréteget képezni a hüvelyi fertőzésekkel szemben. Az ellen® probiotikus intimkrém csak természetes eredetű Lacto-bacillusokból és gondosan válogatott alapanyagokból készül víz-, illatanyag- és tartósítószermentes! nem tartalmaz ösztrogént terhesség és szoptatás alatt is használható hatása klinikailag igazolt.

 

Természetes összetevők

Lacto Naturel®-t tartalmaz, amely szabadalmaztatott probiotikus tejsavbaktériumok keveréke: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40

 

Nettó térfogat: 15ml

 

Forgalmazó: Bio-Tech Distributions Kft. 2220 Vecsés, Wass Albert u. 10/A