Fő termékkép

Ár: 5.410 Ft

Dr. Juice Feminakit ezüstkolloid intimzuhany

Kiszerelés: 1 szett

 

Egy doboz Feminakit ezüstkollid intimzuhany tartalma:

 

Összetétel: 99,9999%-os ezüst (20ppm) és ultratiszta víz

Az ezüstkolloidos készítmény helyes alkalmazását a mellékelt használati útmutató pontosan leírja.

Dr.Elek Csaba szülész-nőgyógyász szakorvos, humángenetikus

Az ezüstkolloid tartalmú intimzuhany higiéniai termék nők részére, mely segít a fertőzéses hüvelybetegségek megelőzésében, az orvosi kezelés hatékonyságának növelésében, a hüvely élettani mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásában.

 

Az ezüstkolloidos intimzuhany használata:

Az ezüstkolloidos hüvelyöblítő oldat elkészítése: 3 dl felforralt és lehűtött tiszta csapvíz vagy testmeleg patikai tisztaságú desztillált vízhez adjuk a 30 ml ezüstkolloid oldatot. Szívjuk fel a dobozban található steril fecskendőbe, melyre felhelyezzük a steril csövet. A csövet vezessük mélyen a hüvelybe, lehetőleg annak hátsó boltozatába és fecskendezzük be a felszívott oldatot. Néhány percig feküdjünk megemelt csípővel. Ezt követően a dobozban található 60 ml híg tejsavoldatot tartalmazó üvegből, 10 ml-t keverjünk el 3 dl felforralt és lehűtött vagy patikai tisztaságú desztillált vízben, majd azt az előbbi módon fecskendezzük a hüvelybe.

A doboz tartalma 6 alkalomra elegendő mennyiséget tartalmaz. Az eszközök használata után azokat öblítsük ki tiszta vízben, a 20 ml-es szórófejes üveget töltsük meg ezüstkolloid oldattal, és a használt eszközöket kívülről-belülről alaposan fújjuk át.

A közölt adatok csak a megjelölt termékre vonatkoznak. A megadott fizikai-kémiai paraméterek a terméket a biztonsági követelmények szempontjából írják le. A gyártó ill. forgalmazó nem vállal továbbá felelősséget a nem megfelelő ill. nem a javasolt célra történő használatból eredő károkért. Az érvényben lévő előírások és rendelkezések betartása, valamint a termék felhasználására vonatkozó ajánlások figyelembevétele a felhasználó kötelezettsége.

 

Forgalmazó: Dr. Juice Pharma Kft. 3937 Komlóska, Rákóczi Ferenc út 121.