Fő termékkép

Ár: 2.420 Ft

Clogin Intim mosakodóhab 150ml

Kiszerelés: 150ml (16,13 Ft/ml)

Összetevők:
Klórhexidin
Tejsav
Kamilla
Körömvirág
Mentol


PH 4,5


SLS és SLES mentes, parabén mentes, antiallergén illatanyag, nikkel mentes

Javallatok: mosakodó hab a külső intim területek gyengéd és mindennapos higiéniájáért. Különösen alkalmas menstruáció, illetve terhesség alatt, szülés után és vulvovaginalis fertőzések esetén.

Használati útmutató: használat előtt alaposan rázza fel. Tartsa a flakont függőlegesen, fújjon a tenyerébe a habból, majd tisztítsa meg a vagina és a végbélnyílás környékét. Pár másodperc múlva bő vízzel öblítse le.

Összetevők: Víz, Decyl glucoside, Natrium lauroyl sarcosinate, glicerin, Kokamidopropil betaine, Poliszorbát 20, kamilla virág kivonat, körömvirág kivonat, tejsav, Fenoxiethanol, Parfüm, Klórhexidin-diglükonát, Ciklopentasziloxán, Mentol, Polyquaternium-44, Nátrium-klorid, Betain, Dimethiconol, bután, izobután, propán.

Lejárati idő:
a lejárati idő a palack alján található. Ne használja a terméket a szavatossági idő letelte után, vagy ha a csomagolás sérült, vagy nyitott.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó, óvja a fénytől és a sugárzó hőtől.

Figyelmeztetések: ez a tartály nem tartalmaz az ózonréteget károsító hajtóanyagot, de tartalmaz 7%-nyi nyomás alatt gyúlékony összetevőt. Óvja a közvetlen napfénytől, és ne tegye ki 50°C feletti hőnek. Ne fújja nyílt lángba, vagy izzó anyagra. Tartsa távol minden hőforrástól. Használat közben ne dohányozzon. Ne fújja a szemébe. Tartsa távol gyermekektől és állatoktól. Ne szúrja ki, vagy égesse el, még használat után sem. Ne használja az előírásoktól eltérően. Ne nyelje le. Ne használja, amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny. Mellékhatások esetén értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.Forgalmazó:
Health Pharma Kft. 1035 Budapest, Szentendrei út 32.

 

Besorolás: CE jeles orvostechnikai eszköz