Fő termékkép

Ár: 1.350 Ft

Sába Intim Síkosító gél 75g

Kiszerelés: 75g (18 Ft/g)

Fokozza a szexuális játékok, az elnyújtott szexuális együttlétek élvezetesebbé válását.
Hüvelyi fertőzések és a női klimax velejárója a kellemetlen hüvelyszárazság. A síkosító gél csökkenti, ezeket a panaszokat, a természetes érzést segíti elő.
Biztonságos, segít az esetleges mikro sérülések miatt keletkező gyulladások prevenciójában.
Fogamzás gátló hatása nincs!
 
A hüvelybe a szexuális élet és játékok sorána bőrflórához és a bélflórához tartózó baktériumok (a végbél közelsége miatt), valamint más kórokozó mikrobák is bekerülhetnek.
A természetes védelem gyengülése mellett a hüvelygyulladásokra jellemző, a bő váladéktermelés. A hám megduzzad és sérülékennyé válik. Ez főleg a szexuális életben fájdalmat okoz. Orvosi kezelés kiegészítéseként a kellemetlen panaszokat enyhíti a SábaÒ intim síkosító gél használata. A gélben, összetevőinek köszönhetően, a kórokozó mikrobák nem szaporodnak(elpusztulnak). Így a gyulladás megszűntetésére irányuló kezelés kiegészítéséhezés a szexuális életsoránkiemelkedő segítséget jelenthet.
A hüvely természetes egyensúlyát az egészségi állapoton kívül az életciklus során bekövetkező változások is felboríthatják. A klimax során hormonális változásokra a laktobacilusok „életereje” csökken. A normálisan savas pH-érték folyamatosan eltolódik a semleges, sőt lúgos irányba. A hüvely hám elvékonyodik, a természetes nedvesedés jelentősen csökken, kialakul a hüvelyszárazság. A szexuális élet örömeit felváltja a kellemetlen együttlét élménye. Ennek megelőzéséhez jelent nagy segítséget a Sába intim síkosító gél használata. Megvéd a száraz hámon miattimikrosérülések kialakulásától, megszabadít a fájdalomérzettől.


Forgalmazó: Inzula Kereskedelmi Kft. 1046 Budapest, Fóti út 79.