Fő termékkép

Ár: 2.730 Ft

WTN Testápoló hidratálásra és bőröregedésre 200ml

Kiszerelés: 200ml (13,65 Ft/ml)

 

 

Száraz, már-már érdes a bőröd? Úgy érzed, sajtot reszelhetnél a lábszárodon? Egyetlen testápoló sem tud mit kezdeni érzékeny, esetleg zsírosodó bőröddel? Pedig szinte hemzsegnek a különböző csábító testápolók az üzletekben, s te még mindig nem találtad meg a neked valót. Engedj a természet hívásának!

Az anyatermészet válasza egy olyan testápoló, amely még fényképen se látott szintetikus anyagokat, mégis hatékonyan és lágyan teszi puhává és selymessé tested minden porcikáját.

A WTN most megalkotta teljesen természetes, natúr testápolóját. A fantasztikus testápoló valamennyi hatóanyaga fontos hang abban a dallamban, amely végül a te testeden válik különleges kompozícióvá. Amikor ezzel a finom natúr testápolóval simogatod a bőröd, minden porcikád átjárja a vitalizáló pezsgés. Már a legelső kényeztetést követően érezni fogod, hogy a gyógynövények jól ismerik bőröd egyedi igényeit.

A WTN természetes testápoló bőrfeszesítésre egyszerre több szerepet is képes ellátni.

A WTN természetes testápoló bőrfeszesítésre szépítő hatásai

A visszajelzések alapján:

További szépítő hatások

Tudj meg még többet a bőrfeszesítésre tervezett WTN természetes testápolóról

*a gyártók döntő többsége ezt mondja magáról, viszont leggyakrabban pl. szintetikus emulgeátorokat használnak, mert a teljesen természetes kompozitok stabilitását meglehetősen nehéz biztosítani természetes anyagokkal. Mi ebben a termékben egy olíva alapú anyagot alkalmaztunk.