Fő termékkép

Ár: 10.780 Ft

Botoceutical Forte ránctalanító szérum 30ml

Kiszerelés: 30ml (359,33 Ft/ml)

A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő.

További – másodlagos – tényezők, amelyek felelősek a jellegzetes ráncok és az arc mélyedéseinek kialakulásáért a gravitációs erő, az arcbőrre nehezedő folyamatos nyomás (pl. alvás közben) és az arc mimikai izmainak állandó, ismételt mozgása. A bőr állapotát szélsőséges környezeti hatások is befolyásolják.

A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható. Ez az új ránctalanító szérum a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt.
Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom működését. Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok tevékenységének befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős.

A ráncok kialakulását megszüntető biokémiai folyamatok kutatása új, peptid alapú anyagok felfedezéséhez vezetett, amely az egész világon meglepte a kutatókat. A kutatások során sikerült kifejleszteni egy olyan forradalmian új szérumot, amelynek alkalmazása teljesen biztonságos és a meglévő ráncokra rendkívül hatásos. Használata során a mimikai izmokra hatva kisimítja a már meglévő ráncokat és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

A Botoceutical Forte ránctalanító szérum kíméletes alternatívája a botulotoxin injekciónak. Használata biztonságos, kevésbé költséges és nem okoz fájdalmat. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.

A termék használata által az arcbőr feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A „cosmeceuticals” jelölésű termék, bőrre kifejtett jótékony hatása magas hatóanyag-tartalmának köszönhető, amely alapos tudományos kutatómunka eredménye A cosmeceutical megnevezés a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriáját jelenti. A hatás laboratóriumi eredmények által bizonyított, a tesztek során a konfokális lézermikroszkópia a ráncok 62,8%-os csökkenését mutatta ki. A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják.
Használat és adagolás:

Csavarjuk le az üveg tetejét. A pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk fel a pipettába kellő mennyiségű szérumot. A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk. Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.

Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk.

A Botoceutical Forte ránctalanító szérumot vigyük fel a mutatóujjra, majd ujjunk segítségével, ráncról-ráncra haladva masszírozzuk mélyen a bőrünkbe. Arcunkon a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szem környékén és a homlokon is. Használat után várjunk kb.10 percet, majd folytassuk arcunk ápolását az eddig megszokott módon, a már meglévő kozmetikai szereink használatával.

A látható hatás érdekében, használjuk a Botoceutical Forte ránctalanító szérumot a lágy kontúrokra és a ráncokra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát.

A Botoceutical Forte szérum hatása fokozatos, kumulatív és reverzibilis. A Botoceutical Forte ránctalanító szérum használatának befejeztét követő 2-6 hónap után visszaáll bőrünk eredeti állapota.

Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A Botoceutical Forte ránctalanító szérumot használat előtt kis bőrfelületen próbáljuk ki, majd várjunk legalább 24 órát. Mivel a termék magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, nagyon ritkán túlérzékenységet vagy irritációt okozhat, mely esetén a készítmény további használata nem javasolt.

Szembe ne kerüljön! Ha a termék szembe kerül, bő vízzel öblítse le és törölje szemét szárazra.

Csak külső használatra! Tárolás: 30 ºC alatt.

Leírás:
A Botoceutical Forte ránctalanító szérum használata mérföldkő a ráncok elleni küzdelemben, elsősorban az arcápolás területén.
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek. A különböző ráncok az arc jellegzetes területein alakulnak ki, és különböző módon reagálnak a kozmetikai és bőrgyógyászati kezelésekre. A mimikai izmok szorosan kapcsolódnak a bőrhöz, ismételt összehúzódásuk a mimikai ráncok kialakulásához vezet. Ráncok képződhetnek, ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat, ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Hosszú évek alatt kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek. A mimikai ráncok elleni leghatékonyabb küzdelem, a kis arcizmok kontrakciójának csökkentésében rejlik. Az izomösszehúzódás egy szerteágazó komplex rendszer, melyre az ingerületátvitel folyamán, két szakaszon pre- és posztszinaptikusan lehet hatni.

A bőrmegfeszítés és az izom-összehúzódás folyamatát egy lágy neurotranszmittáns folyamat szabályozza, melynek része az úgynevezett SNARE komplex kialakulása. A SNARE komplexet 3 protein (snap 25, vamp és syntaxin) alkotja, mely közvetítésével az idegsejtek véghez tudják vinni az ingerületátvivő anyag exocitózisát, így az ingerület áttevődik az izmokra és előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izom-összehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülnek, újak pedig nem keletkeznek.
A Botoceutical Forte ránctalanító szérum az első olyan készítmény, amely négy különleges peptid kombinációját tartalmazza. A peptidek mindegyike megszakítja a SNARE komplexet, amely a ráncok kialakulásáért felel. A Botoceutical Forte ránctalanító szérum 6%-os pentapeptidet, 10%-os acetyl hexapeptidet, 5%-os heptapeptidet és 4%-os hexapeptid 30-at tartalmaz.

A hatóanyagok ezen egyedülálló kombinációját elsőként a svájci Herb-Pharma AG vállalat fejlesztette ki és alkalmazta termékeiben. A peptidek mindegyike más módon bontja fel a SNARE komplexet, de az eredmények hasonlóak, és kiválóan kiegészítik egymást. A Botoceutical Forte ránctalanító szérum pentapeptidje az idegsejt preszinaptikus területén korábban fejti ki a hatását, mint a hexapeptid és a heptapeptid. A hexapeptid-30, egy új megközelítése a ráncok kozmetikai kezelésének. Gátolja az agrin kötését a sejtfelszíni MuSK (muscle-specific kinaze), és működésével befolyásolja az izomösszehúzódást és ellazulást. Az arcizom-összehúzódások gyengülése azt eredményezi, hogy a ráncok kisimulnak, a ráncképződés csökken és a bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik.

A Botoceutical Forte ránctalanító szérum a ráncképződés megelőzésében és a mély ráncok eltávolításában forradalmi változást jelenthet. Használatával látványos eredményt érhetünk el. A tesztelés során – rövid időn belül – látható javulás történt, a tesztet végző személyek véleménye szerint a bőr minőségi javulása gyorsan bekövetkezett és az arcbőr feszessé vált.

A négy legtökéletesebb peptid egyesítésével kifejlesztett szérum alkalmazásával, – amely gátolja a ráncok kialakulását és a bőr öregedését – a Herb-Pharma AG követi a bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeit.
A forradalmian új Botoceutical Forte ránctalanító szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkenthetőek az arcon található, bevésődött mimikai ráncok.

Az intenzív felszívódás és a hatékonyság által a Botoceutical Forte ránctalanító szérum megteremti a bőr alkotórészeinek tökéletes egyensúlyát. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – cosmeceutical – kategóriájába sorolható.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylen Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Hexapeptide-3, Pentapeptide-3, Acetyl Glutamyl Hexapeptide-1, Hexapeptide-30, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl-, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum.