Fő termékkép

Ár: 2.925 Ft

Dr. Chen Yang Chi Méregtelenítő tapasz 10db

Kiszerelés: 10 db (292,50 Ft/db)

 

A méregtelenítő tapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően segíti a méreganyagok kiürítését a szervezetből. A chi tapasz eredményessége látványos: este felhelyezve, reggelre megtelítődik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketül. Eljárásmódja hasonlít az akupunktúrához, azonban itt a gyógynövénykeverék stimulálja az akupontokat, elősegítve a Yin és a Yang egyensúlyát. Minden szervünk stimulálható a talpon keresztül, hiszen az a reflexológiai központ. Amennyiben tudjuk, hogy melyik szervünket akarjuk méregteleníteni, úgy az ahhoz legközelebb eső testrészre is felhelyezhetjük a tapaszt. A dobozban található mellékleten ábrázoljuk a talphoz kapcsolt különböző szervek elhelyezkedési területét.

 

Alkalmazása: napi 1 tapasz felhelyezése ajánlott. Kúraszerű alkalmazása esetén 30 napos használat javasolt, majd két napos szünet után – szükség esetén – a tünetmentes állapotig folytatni lehet.

 

Összetevők: természetes, folyékony bambusz-esszencia, természetes ásványi anyagok, turmalin, eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-karnitin, chitosan, C- és E-vitamin.

 

Kiszerelés: 10 db tapasz