Fő termékkép

Ár: 2.940 Ft

Tádé Testgyertya 10db

Kiszerelés: 10 db (294 Ft/db)

 

Természetgyógyászok több éves tapasztalatát felhasználva alakították ki a Tádé gyertyák mostani változatát. Ezek a méhviasz gyertyák kézi sodrásúak, ezért nagy mennyiségű bioenergiát tartalmaznak. 23 cm hosszúak, biztosítva az optimális égési időtartamot. A gyertyák kurkumával készültek, amely jelentős antioxidáns hatással rendelkezik. A Tádé gyertyák alkalmazásával a szervezetünkben kialakult energia túltengések vagy hiányok mellékhatások nélkül helyreállíthatók.

 

Használata ajánlott: Fül-, arc- és homloküreg gyulladásoknál; halláscsökkenés, fülzúgás és fülcsengés esetén; torok-, fej-, fog-, szemfájás, migrén, idegi problémák esetén. (nem ajánlott 3 éves kor alatt, bőrpír területen és nyílt seben a használata)

 

Alkalmazása: A kezelendő testrészt néhány percig enyhén megmasszírozzuk, mindig az óramutató járásával egyező irányban, ezzel is elősegítve a társunk teljes megnyugtatását. Biztosítsunk nyugodt környezetet. A gyertya vékonyabb végére gézlapot teszünk a szélesebb végén meggyújtjuk, majd függőlegesen a kezelendő testrészre helyezzük. A jól illesztett gyertya alól nem jön ki a füst! A gyertya hatását fokozhatjuk a gyertyázás többszöri megismétlésével.  Körülbelül a TÁDÉ feliratig égethetjük, azt követően – az előre odakészített – vízzel töltött edényben oltsuk el. A gyertyázás gyertyánként 15-20 percig tart.

A kezeléskor egyúttal a lelki tisztítás folyamatát is el kell végezni. A betegségek legfőképpen az érzelmi görcsökre, a meg nem bocsátásra, a szeretetlenségre és az ezekből kialakuló depresszióra vezethetők vissza. A Tádé gyertya eltávolítja szervezetünkből a negatív blokkokat, utat engedve a felhalmozódott salakanyagok eltávozásának, ezáltal a szellem megtisztulásának. A gyertyázást lehetőleg ne egyedül végezze a tűzveszély miatt!

 

Hová helyezzük konkrét esetekben a gyertyát?

Látásjavítás:jobb és baloldali halántékon, illetve a szemöldök között

Emésztésjavítás, fogyókúra: köldökben és köldök körül

Női-, férfi nemi problémák: köldök alatt 10 cm-re, illetve a 4-5 ágyéki csigolya között

Nyugtalanság, idegesség: gyomorszájban illetve erőközpontban

Gerinc fájdalmak: csigolya mellett 2-2 ujjnyira.

A Tádé gyertyát bárhova helyezhetjük, kivéve a szív területére, fejtetőre, nyílt sebbe!

 

Összetevők: pamutvászon, méhviasz, kurkuma, paraffin, illóolajok.