Fő termékkép

Ár: 2.825 Ft

Logona Növényi hajfestékpor dióbarna-gesztenye 100g

Kiszerelés: 100 g (28,25 Ft/g)

A LOGONA növényi hajfestékekkel árnyalhatja vagy elmélyítheti természetes hajszínét vagy egy egészen új színtónust adhat hajának. A LOGONA növényi hajfestékek különösen kíméletesen színeznek: a természetes hajszínnel kombinálva védő filmréteget képez minden hajszálon a fényes és dús hajért, és az egyedi hajszínért. Bio termesztésből származó növényi összetevőkkel.
Korábban vegyi festékkel festett hajra javasolt előkezelésként a Logona Color Plus ásványi előkészítő pakolás használata, és próba tincs festése. A dióbarna színező meleg vöröses barna árnyalatot képez a középszőke és barna hajon. A LOGONA növényi hajfestékeknek nincs világosító hatásuk. Az ősz haj festés után is világosabb maradhat. 16 éven aluliak is használhatják.
Fontos: A hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. A növényi hajfestéket forrásban levő vízzel, teával, vagy vörösborral kell elkeverni. Kérjük olvassa el a mellékelt használati útmutatót is.

 

Nem tartalmaz ammóniát, peroxidot, mesterséges tartósítószert és színezéket.
Natrue, BDIH és EcoControl által minősített natúrkozmetikum.
A doboz tartalma: 1cs. növényi hajfesték-por, 1 pár kesztyű, 1 hajsapka.