Fő termékkép

Ár: 700 Ft

Prémium Citromax Bio Folyékony mosogatószer 500ml

Kiszerelés: 500 ml (1400 Ft/l)

 

 

A Citromax bio mosogatószer kizárólag természetes alapanyagokból készül, vegyszerek és habzóanyagok nélkül, mégis tökéletes minőségben távolítja el a zsíros szennyeződéseket a fém és üveg felületekről, valamint cseppmentes száradást és elegáns csillogást biztosít a felületeknek.
Mosogatógépben is kiválóan alkalmazható, vízkőoldó és vízlágyító hatása miatt gyönyörűen kitakarítja a berendezést, és más szerek használata nélkül megnöveli a készülék élettartamát.


A mosogatószer összetétele: anionos felületaktív anyagok 5-15%, nemionos felületaktív anyagok <5%, nátrium-citrát, aszkorbinsav, növényi kivonatok


Alkalmazási terület: biológiailag teljesen lebomló bio mosogatószer. Cseppmentesen száradó, kézkímélő koncentrátum, a HACCP rendszerbe beépíthető.

Figyelmeztetés: Szemizgató hatású! Bőrizgató hatású! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni azonnal (az edényt/csomagolóburkolatot, a címkét az orvosnak meg kell mutatni!). Más tisztítószerekkel keverni tilos!