Fő termékkép

Ár: 2.520 Ft

Nordic Koivu Bio Nyírfavíz 500ml

Kiszerelés: 500 ml (5040 Ft/l)

 

A bio nyírfanedv egy ipari titkokkal védett fanedv, amit a természet állít elő emberi beavatkozás nélkül. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a nyírfatörzsek csapolására. A nyírfanedv a fa gyökerétől az ágai felé terjedő eszencia, úgy is mondhatjuk, mint a nyírfa vére.

Kolloidális összetevői oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódnak fel. A káros anyagokat magába zárja, szerves anyagokban gazdagon tartja, lúgosítja és megfiatalítja testét. Enyhíti a túlhajszoltságot.

A nyírfanedv külsőleg is számos módon alkalmazható! A nyírfanedv molekuláris szerkezete a bőr számára fontos alapanyag. Táplálja és sejtszinten hidratálja. A fáradt, fakó bőrt üdévé, rózsássá varázsolja, pH értékét egyensúlyba állítja. Gyulladáscsökkentő tulajdonságai felületi hámsérülések, sebek, fekélyek, bőrproblémák (pattanások, psoriasis, ekcéma) kezelésére teszi alkalmassá. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet.

Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!

 

Alkalmazása: Naponta 1 kupicától – 1 dl mennyiségig, reggel éhgyomorra. Tartsa egy kicsit a szájában, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén állapota, életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye.

A bio nyírfanedv elismert böjtital. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot!

 

Forgalmazó: Natur Tanya Hungary Kft. 1067 Budapest, Oktogon tér 4.