Fő termékkép

Ár: 2.870 Ft

Dr. Immun Hajszesz 50ml

Kiszerelés: 50 ml (57,40Ft/ml)

A DR. IMMUN Hajszesz alkalmazása lehetővé teszi a működésükben sérült hajhagymák közvetlen regenerációját. Tápláló, sejtmegújító hatását 25 speciális gyógynövény kivonata garantálja. Ezenkívül gyulladásgátló, bőrtápláló, sejtregeneráló, antioxidáns, vérkeringést javító és antibiotikus hatású. Megtisztítja a hajhagymák környezetét a kívülről és belülről származó méreganyagoktól és kórokozóktól. Biztosítja a hajgyökerek életéhez nélkülözhetetlen egészséges fejbőrt és elősegíti az új hajszálak növekedését.

Regenerálás céljából a termék kúraszerű, napi rendszerességgel történő alkalmazása javasolt.

Összetétele: A DR. IMMUN Hajszesz 24 gyógynövény és Aloe vera alkoholos-vizes kivonata! A haj számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat, kumarinokat, és lektineket tartalmaz. 100%-ban természetes, mentes bárminemű mesterséges illat-, színező-, és tartósító anyagtól.

Alkalmazása:


A hajszeszt kezelés után nem kell lemosni, a frizura megmarad. Festett hajra is alkalmazható. Kellemes gyógynövényes illata elősegíti a mindennapos használatát. Ne felejtsük a regenerálódás egy folyamat, nem egy-két aktus eredménye