Fő termékkép

Ár: 4.610 Ft

Herba Gold Aktív Balzsam (Biyovis) 75 ml

Kiszerelés: 75 ml (61,46 Ft/ml)

Volt már, hogy bőre viszketéssel, kiütéssel reagált a különböző kozmetikumokra, esetleg a tisztítószerekre? Az ekcémás megbetegedés sokszor allergiás reakció, amivel bőrünk a tartósítószerek ellen védekezik.


A növényi hatóanyagoktól halványsárga krém gyorsan, a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva fejti ki többek között sejtregeneráló, vitalizáló, sebgyógyító, antioxidáns, a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló hatását.
A Herba Gold Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Pattanásos bőrre, endogén ekcémára, acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre és a végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt.

 
-     mindennapos arc- és testápolásra
-     kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra
-     bőrgyulladásra
-     bőrszárazság esetén minden életkorban


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A Balzsamot több családban nem csak hagyományos értelemben vett bőrápoló szernek tekintik, hanem a mindennapi életben gyakori kisebb-nagyobb, orvosi ellátást nem igénylő sérülések (horzsolások, zúzódások, kisebb vágott vagy roncsolt sérülések) és apróbb, de mégis sok kellemetlenséget előidéző bőrelváltozások (bőrkiszáradása, repedezése, viszketés, bőrvörösödés stb. kezelésére használják.


EGYÉB INFORMÁCIÓK:
Fő hatóanyagok: Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Gingko Biloba kivonat, Körömvirág olajos kivonat, A- és E vitamin, bétakarotin, B5 vitamin, B vitamin komplex/PABA/, méz, glicerin, ligetszépe-, kukoricacsíra-, gyógyászati lenolaj és tökmagolaj