Fő termékkép

Ár: 490 Ft

Mosódió próbacsomag 30 g

Kiszerelés: 30 g (16333 Ft/kg)

Környezetbarát, 100%-ban természetes anyag, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat, ezért allergiában szenvedők és érzékeny bőrűek számára is ajánlott készítmény. A használata nem szennyezi a környezetet és a hagyományos mosószerekhez képest rendkívül gazdaságos.

Hatásában lényeg a szappan, amely a diócskák héjában van, a csomagból kivéve a növény még ragadós és fényes. Szabad szemmel is látható, ahogy mosásról mosásra lassan kifogy, a héj elvékonyodik,és száraz lesz. A szappan minden “hagyományos” mosószer összetevője, a különbség, hogy a mosódió semmi egyéb adalékot nem tartalmaz, csupán a tisztító szappant. Ezért bőr- és környezetbarát.

 

Ha illatos ruhákat szeretnénk, a szokásos öblítőből az eddigi adag felét tegyük a gépbe, vagy néhány csepp illóolajat, de 1 dl ecet vagy citromlé is kíváló. A fehér ruhák mosásánál, hogy megőrizzék színűket, 1-2 kanál sütőport vagy mosószódát, illetve fehérítő sóból 2 evőkanállal kell a mosószer adagolóba tenni.

 

Használata: 1 kis vászontasakba (a csomagban van!) vagy régi zokniba, akár neylonzokniba 7-8 héjat teszünk, és a csomagot a ruhák közé tesszük. Végigfuttatjuk a programot, a csomag végig a gépben maradhat. A hideg vizes öblítésnél már úgysem oldódik ki több szappan. 40 C fokon 3-szor, magasabb hőmérsékleten 2-szer felhasználhatóak ugyanazon diócskák. Ezután már ki lehet őket dobni a komposztba vagy a kertbe a héjakat, de akár tüzelőnek is használhatóak. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.